Chocolade Bloem

15.95

Chocolade bloemen in melk, wit en pure chocolade. Het perfecte cadeau voor bij een gezellig bakje koffie of feest. Fairtrade chocolade!

Bloemen in chocolade.

Zet de bloemetjes maar buiten met deze chocolade bloem. Natuurlijk, een bosje rozen verveelt nooit. Maar zo brengt u een wel heel origineel cadeau mee. Een bloem die waarschijnlijk niet lang zal blijven staan, daar is deze chocolade bloem veel te lekker voor. U kunt gratis uw persoonlijke tekst waarmee u de ontvanger wilt verrassen laten aanbrengen. Dat is pas een echte binnenkomer!

Al onze producten worden gemaakt van fairtrade chocolade. Zo ook deze chocolade bloem. Dat proeft u aan de verfijnde smaak en de structuur van de chocola. Elke bloem wordt ambachtelijk met de hand gemaakt door onze chocolatiers. Daardoor is geen bloem hetzelfde en heeft u een uniek product. Met de mogelijkheid om te personaliseren met een lieve, gevatte tekst wordt het helemaal een bijzonder geschenk. Een chocolade cadeau dat zegt wat u op uw hart heeft. Hoe mooi kunt u het maken?

Inspiratie op doen voor vergelijkbare chocolade producten als deze chocolade bloem?

Kijk eens naar onze chocolade figuren, daar vindt u nog veel meer heerlijke ideeën voor geschenken met iets extra. Daar wordt iedereen blij van.

Verzending van uw geschenk wordt door DHL en Post.nl geregeld in Nederland en ook in België. Dan weet u zeker dat u bestelling in goede handen is.

 

Extra informatie

Gewicht 0.250 kg
Afmetingen 18 × 18 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit