Chocolade Bloem Kleurig.

16.95

Chocolade Bloem Kleurig is het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Wij voegen gratis uw persoonlijke tekst toe aan dit heerlijke chocolade cadeau.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Wat een geweldig cadeau, deze chocolade bloem kleurig. Met bloemblaadjes die door onze chocolatiers extra fraai zijn gedecoreerd zodat het nog fraaier wordt om te zien. Zonde om op te eten zou je zeggen, maar wij hebben gelukkig een grote voorraad, dus u kunt zoveel bestellen als u wilt. Dan laat u er toch gewoon één staan om af en toe eens naar te kijken en geniet u van de andere. Of bestel een hele bos bloemen! Uw eigen chocolade bloemen boeket. We maken ze in verschillende kleuren, dat is elke keer weer een verrassing.

Chocolade Bloem kleurig ook als geschenk een top idee!

Als u wat anders wilt geven dan het geijkte bosje bloemen is deze chocolade bloem kleurig echt een top idee om te geven. U maakt goede sier met dit heerlijke chocolade product. De mogelijkheid om uw eigen tekst erop te laten zetten maakt het nog leuker en persoonlijker. Zo kunt u iets extra meegeven aan het cadeau. Dat is nou net de verrassing die u zocht. Bestel vandaag nog!

Faitrade chocolade.

Al onze producten worden gemaakt van Biologische Fairtrade chocolade. Dat betekent dat de oorsprong van de cacao bekend is en dat er een eerlijke prijs voor wordt betaald. Slaafvrije chocolade wordt het ook wel genoemd. Dat is goed om te weten, zo bent u verzekerd van een topklasse product met een heerlijke smaak. En verbeterd u de wereld tegelijkertijd.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.250 kg
Afmetingen 16 × 16 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit