Chocolade Abraham

16.9534.95

Chocolade Abraham of Abram als origineel en lekker cadeau voor de 50 jarige. Uw persoonlijke tekst wordt gratis gedecoreerd op de baard.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Chocolade Abraham of Abram, voor de 50 jarige.

Als je eenmaal weet waar Abraham de mosterd haalt, mag je spreken van een nieuw begin in je leven. Wijzer, meer inhoud, wellicht ook wat gezetter maar ook een andere fase en invulling. Gelukkig ben je nooit te jong om te genieten van de heerlijke smaak van chocolade. Als u de 50 jarige op een passend cadeau wilt trakteren dan is deze chocolade Abraham de perfecte keus. Zo begint het nieuwe levensjaar al opperbest.

Als u wilt kunt u deze chocolade Abraham personaliseren met een feestelijke tekst die u zelf kunt bedenken. Onze chocolatiers decoreren deze tekst in sierlijke letters voor u op de Abraham. Daarmee heeft u een origineel en lekker cadeau voor deze speciale gelegenheid. U zou wensen dat u zelf 50 jaar geworden was.

Kies uw formaat chocolade Abraham.

Deze authentieke chocolade Abraham is er vanaf 20 cm groot. Op zijn baard is ruimte voor uw persoonlijke tekst. Wilt u meer tekst ruimte? Kies dan de extra grote versie van Abraham. Deze XL versie is ruim 35 cm groot en bied extra veel ruimte voor een persoonlijke tekst. En bestaat uit veel meer chocolade natuurlijk. Daardoor nog langer lekker! Wij bezorgen deze chocolade Abram graag voor u door heel Nederland en België. Zodat uw cadeau op de juiste dag bezorgd wordt. Bestel vandaag nog dit fantastische cadeau voor de jarige Job, eh, Abraham. 🙂

Op zoek naar een chocolade Sara? Ook voor haar hebben we een prachtige chocolade figuur in ons assortiment. Ook leverbaar in Xl formaat. Alles wordt gemaakt van de beste kwaliteit Fairfrade chocolade.

Extra informatie

Gewicht 0.280 kg
Afmetingen 18 × 14 × 0.8 cm
Soort

Normaal, Groot