Borstplaat, per 200 gram. Zo lekker had u het nog nooit.

7.50

Borstplaat zoals u het in gedachten heeft. Lekker zacht en toch stevig, krokant en toch romig. Een heerlijke verrassing tijdens de koude dagen van het jaar.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Borstplaat is een heerlijk seizoenartikel.

Elk najaar beginnen onze chocolatiers met veel plezier weer aan onze romige borstplaat. Zo heerlijk om te maken, maar nog lekkerder om op te eten. Leg een plaatje op uw tong en dan begint het grote genieten. Langzaam smelt de substantie tot een zachte zoete romige lekkernij. Dan wil je meer. Dat is geen vraag, dat is gewoon een moeten. Omdat deze lekkernij alleen maar in het winter seizoen te verkrijgen is wordt het nog lekkerder.

In verschillende smaken.

We maken borstplaat in chocolade, vanille en mokka. De smaak is anders maar het recept hetzelfde. Gewoonweg de lekkerste die te verkrijgen is. Zacht en toch stevig, romig en toch krokant. De lekkerste verrassing voor de koude dagen van het jaar. Met liefde gemaakt, en dat proeft u ook bij elke hap. Bestel nu vast voor de koude dagen van het jaar. Terwijl u lekker met een goed boek bij een haardvuurtje zit kunt u langzaam weg mijmeren onder het genot van deze heerlijke lekkernij. Dat is puur genieten.

Wij leveren vanaf begin oktober deze lekkernij in Nederland en ook in Belgiƫ. Zorg er voor dat u genoeg besteld, na een hap wilt u door blijven eten. Omdat het zo lekker is en na de Sinterklaas weer verdwijnt..

Nog meer winterproducten.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Soort

Vanille, Chocolade, Mokka, Gemengd