Bonbondoosje luxury

6.95

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Gevuld met Visser bonbon.

Een mooi luxe bonbondoosje met heerlijke bonbon, je zal het maar in de brievenbus krijgen. Het ideale cadeau doosje als u iets zoekt om iemand te verrassen. Door de luxe uitstraling van het doosje is het nog leuker om te ontvangen. Zo weet u dat u iets goeds hebt gekozen om iemand mee te verrassen. Puur genieten mag altijd. Voordeel van dit doosje is dat het door de brievenbus past. Dat maakt de verzendkosten laag. Voor slechts €3,95 verzend u het door heel Nederland. Door de sterke constructie van het doosje komen uw bonbons onbeschadigd aan. Een ideaal geschenk, passend bij elke gelegenheid. Bestel vandaag nog uw bonbons online.

De inhoud van het bonbondoosje kunt u zelf bepalen door te kiezen voor:

  1. Melk
  2. Puur
  3. Wit
  4. Gemengd

Ook als u liever geen bonbons wilt waar alcohol in verwerkt is kunt u dat aangeven tijdens de betaling. Wij houden dan rekening met uw wensen.

Visser bonbon

De absolute top in bonbons worden gemaakt door Chocolatier Visser uit Limburg. Net even andere smaken die daardoor verrassen. Elke bonbon zorgt voor een explosie in de mond. Een feest om lekker van te genieten. Gemaakt van de beste kwaliteit biologische fairtrade chocolade, en daarna gevuld met uitgelezen ingrediënten waardoor het water u in de mond loopt.

Bonbondoosje versturen

Wij leveren uw bestelling de volgende dag af op het gewenste adres indien u voor 12.00 uur besteld. Zo makkelijk is online uw chocolade bestellen.

Kijk ook eens bij onze chocolaterie

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 16 × 5 × 3 cm
Soort

Melk, Puur, Wit, Gemengd