Speciale chocolade wensen?

auto logo in chocolade Porsche speciale chocoladeHeeft u speciale chocolade wensen? Wilt u graag een eigen ontwerp of een door u uitgekozen doos voor uw bonbons? Misschien een geheel eigen creatie, door uzelf bedacht en ontworpen? Wij bieden u alle mogelijkheden om er een feest van te maken. Een heerlijk feestje, met pure en onvergetelijke smaken. Bedenk welke smaken u in uw bonbondoos wil en wij zorgen er voor.

Bent u een fan van licht alcoholische versnaperingen of heeft u juist liever geen druppel? Ook dat is mogelijk. Onze bonbons hebben veel verschillende smaken en zijn leverbaar in melk, puur en witte chocolade. Met en zonder een alcohol bevattende vulling. Precies zoals u het graag wilt proeven.

Speciaal chocola beleid.

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit chocolade. Daar wordt niet aan getornd. Afkomstig uit Tanzania en Biologisch geteeld. Dat is zo ongeveer het verschil tussen een legkip en een vrije uitloop kip. U proeft het verschil. Al heel veel bedrijven zijn u voorgegaan in hun zoektocht naar speciale chocolade. Estee Lauder en Chanel zijn een paar van onze afnemers. Daar zijn we trots op.

Het vraagt echter ook een constante kwaliteit en snelle levering. Creatief meedenken en soms iets meer doen dan normaal. Dat is voor ons geen probleem, wij leven voor chocolade en het plezier dat het mensen kan geven. Liefde voor chocolade noemen we dat. Lekkers voor Liefhebbers!

Verschillende smaken.

Al die landen en gebieden waar de cacao wordt geteeld leveren een eigen soort chocola met eigen kenmerkende smaak. Net als bij koffie kun je door de grondstoffen te mengen een eigen blend ontwikkelen. Zo is er al chocolade met een sterke eikenhout smaak. Ook roodfruit kom je in het smakenpalet tegen. Iedereen zou zijn eigen blend kunnen ontwikkelen mits je de juiste kennis hebt.

Omdat niet iedereen daarin geïnteresseerd is maken wij graag de keuze voor u. Een keuze voor de lekkerste chocolade maar ook voor duurzaam. Omdat we graag nog heel lang willen genieten van wat de cacaobomen ons geven. En niet te vergeten, ook wij eten graag chocolade.

Duurzame chocolade is noodzakelijk als we nog heel lang willen genieten van deze zoete lekkernij. Cacao wordt namelijk steeds schaarser. Het is dus zaak om de methode waarop geteeld wordt zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarom hebben de planters een eerlijke prijs voor hun bonen nodig. En de ondersteuning van de grote inkopers. Samen maken we speciale chocolade mogelijk. En daar geniet we allemaal van. Hopelijk nog heel lang en volop.

Speciale chocolade voor u?

Als u graag iets bijzonders wilt laten ontwikkelen denken we met u mee. Wij zijn dol op een uitdaging. Er is heel veel mogelijk met chocola. Het laat zich in vrijwel alle vormen gieten of spuiten. Het enige wat nodig is is de kennis om dat te doen. Het is met chocolade net zo als met wijn. Er zijn heel veel gebieden en landen waar cacao wordt geteeld. Elke gebied heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Dat komt door de grondsoort, de manier van telen en vaak ook door de manier waarop het geoogst wordt.

Wanneer de cacao geoogst is wordt die gebrand. Dat is een proces waar iedereen zijn eigen versie van heeft. Ook dat bepaald voor een deel de smaak van de speciale chocolade. Als de cacaobonen dan rijp zijn om te verwerken kan er ook nog een mix gemaakt worden van de verschillende soorten. Net als bij wijn dus.

Chocolade smaken.

De uiteindelijke samenstelling bepaald wat de smaak wordt. Zitten er tonen van hout, leer en of drop in? Smaakt het naar karamel of naar munt? Alles is mogelijk. Zoek maar eens op chocolade soorten. Daar ziet een u deel van wat er allemaal is aan chocolade. Er zijn wereldwijd vast wel meer dan duizend verschillende smaken. Wij kiezen daaruit de beste keuze voor u en maken daar onze producten van. Denk maar aan chocolade harten met tekst, een chocolade telegram of heerlijke chocoladeletters. Allemaal vers bereid en snel thuis bezorgd.