Bestel uw chocoladeletters voor Sinterklaas nu!

De tijd vliegt, voordat u het in de gaten hebt komt Sinterklaas op zijn stoomboot binnen in Nederland. Dat volksfeest van cadeautjes en gezelligheid kan niet zonder chocoladeletters. Op 5 december krijgt iedereen, of je nu lief of stout bent geweest een heerlijk stuk chocolade van de Goedheiligman.

Hoe zorgt u er voor dat u op een opvallende manier dit geweldige Sinterklaas feest kunt gebruiken om al uw relaties en personeel in het zonnetje te zetten? De beste manier is om ze te verwennen met een goede kwaliteit chocoladeletter zoals u ze vindt in onze chocoladeshop. Eventueel met uw logo daarop aangebracht, voor nog meer aandacht.

Wij leveren letters van de fijnste biologische fairtrade chocolade. Een genot om te proeven en te zien. Ambachtelijk vakwerk gecombineerd met liefde voor iets lekkers.

Sinterklaas letters voor uw relaties.

mega chocoladeletter SinterklaasAl uw relaties laten zich graag verrassen met een heerlijk relatiegeschenk in de vorm van chocolade. Onze MEGA chocoladeletter van ruim 1 kilo zwaar is wel het beste wat er is op dit gebied. Leverbaar in melk, puur en witte roomchocolade is er ruime keus, ook in letters.

Zelfs de Q en I zijn op bestelling leverbaar. Roomchocolade laat zich in alle vormen spuiten. Mocht u zelf idee├źn hebben dan gaan wij graag het gesprek aan om samen tot een geweldig lekkere oplossing te komen.

De lekkerste relatiegeschenken voor iedereen.

Voor grote aantallen chocoladeletters is het raadzaam om al vroeg te bestellen. in de weken voorafgaand aan Sinterklaas is de drukte enorm. Iedereen wil altijd op het laatst nog even wat regelen. U wilt toch ook graag zeker weten dat u niet achter het net vist? Neem daarom nu al contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen realiseren. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Ps. Onze luxe chocoladeletters bieden u de mogelijkheid om verschillende lettertype te gebruiken. Niet iedereen houdt van strak tenslotte.