Valentijn hart met tekstEen Valentijn hart met tekst is de manier om iemand te verrassen deze 14e februari. Zorg dat die ander het weet. Gebruik deze kans om met een origineel en persoonlijk cadeau aan te komen. Laat uw hart spreken met chocolade, de lekkerste verwennerij voor iedereen. Wilt u dat hij/zij smelt voor jouw avances? Laat dan onze chocolade smelten op de tong. Wij spelen voor cupido door uw boodschap te schrijven op een hart van chocolade. Wie zou dan niet smelten?

Valentijn hart met tekst voor de liefste.

Wij zetten uw woorden graag voor u op het hart. In chocolade! Alleen voor Valentijn wordt op speciale bestelling de rode chocolade toegepast. Dat maakt Valentijnsdag nog romantischer. Ook verkrijgbaar in een extra groot formaat van wel 28 cm. Zo groot vindt u ze nergens anders. Nog meer ruimte om een persoonlijke tekst op te laten zetten. Nog meer xxxxx.

Chocolade is een geweldig product om creatief mee bezig te zijn. Het laat zich gieten in de meest verrassende vormen. Met een vaste hand is het mogelijk om chocolade figuren op een werkbank te tekenen en daarna in te vullen naar believen.Onze medewerkers genieten er van om elke keer weer de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met de vloeibare godendrank.

Chocolade wensen?

Heeft u ideeën of speciale wensen? Wij helpen u graag om die wens in chocolade te verwezenlijken. Ook uw eigen logo of foto maken wij op bestelling in de lekkerste chocolade. Er zijn u al heel veel klanten voorgegaan. Chocolade met uw eigen persoonlijke tekst? Een ultieme mogelijkheid om origineel te zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen chocolade figuren.