chocolade-hart-valentijn-rodeEen Valentijn hart met tekst is de manier om iemand te verrassen op 14 februari. Zorg dat die ander het ook weet. Gebruik deze kans om met een origineel en persoonlijk cadeau aan te komen. Laat uw hart spreken met chocolade, de lekkerste verwennerij voor iedereen.

Wilt u dat hij/zij smelt voor jouw avances? Laat dan onze chocolade smelten op de tong. Wij spelen voor cupido door uw boodschap te schrijven op een hart van chocolade. Daar smelt toch iedereen van?

Inhoud

Valentijn hart met tekst voor de liefste.

Wij zetten uw woorden graag voor u op het hart, in chocolade! Tijdens Valentijn wordt op speciale bestelling de rode chocolade toegepast. Dat maakt Valentijnsdag nog romantischer.

Ook verkrijgbaar in als extra groot chocolade hart van wel 28 cm. Zo groot vindt u ze nergens anders. Nog meer ruimte om een persoonlijke tekst op te laten zetten, nog meer liefde. Alles gemaakt in de beste kwaliteit Fairtrade chocolade van Callebaut.

Chocolade is een geweldig product om creatief mee bezig te zijn. Het laat zich gieten in de meest verrassende vormen. Met een vaste hand is het mogelijk om chocolade figuren op een werkbank te tekenen en daarna in te vullen naar believen. Onze medewerkers genieten er van om elke keer weer de grenzen te verleggen. Omdat er zoveel mogelijk is de vloeibare godendrank. 

Valentijn hart met tekst bestellen.

Rond Valentijn is het erg druk in onze winkel. Het beste is om op tijd uw bestelling te doen zodat u er zeker van bent dat op 14 februari uw bestelling geleverd wordt. Normaal is 1 dag voldoende, rond Valentijnsdag is het safe om daar 3 dagen van te maken. Dan weet u dat het goed zit!

Chocolade wensen?

Heeft u ideeën of speciale wensen? Wij helpen u graag om die wens in chocolade te verwezenlijken. Ook uw eigen logo of foto maken wij op bestelling in de lekkerste chocolade. Er zijn u al heel veel klanten voorgegaan.

Chocolade met uw eigen persoonlijke tekst? Een ultieme mogelijkheid om origineel te zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen chocolade figuren.