Valentijn chocolade voor iedereen. Hoe zorgt u dat die ander het weet? Met bloemen, een gedicht, een kaart? Tob niet langer, laat uw hart gewoon spreken in chocolade. Wat een verwennerij!

Wilt u dat hij/zij smelt voor jouw avances? Laat dan onze chocolade smelten op de tong. Wij zijn graag uw cupido door u te voorzien van een hart van chocolade, doosjes in de vorm van een hart, met daarin de heerlijkste bonbons. Daar smelt iedereen toch voor?

Inhoud

Valentijn chocolade hoort bij liefde.

Net als Romeo en Julia. Wij zetten uw woorden graag voor u op het hart, in chocolade! Alleen voor Valentijn wordt ook de rode chocolade toegepast.

Chocolade is een geweldig product om creatief mee bezig te zijn. Het laat zich gieten in de meest verrassende vormen. Met een vaste hand is het mogelijk om chocolade figuren op een werkbank te tekenen en daarna in te vullen naar believen. Onze medewerkers genieten er van om elke keer weer de grenzen te verleggen van wat er mogelijk is met de vloeibare godendrank.

Chocolade wensen?

Heeft u idee├źn of speciale wensen? Wij helpen u graag om die wens in chocolade te verwezenlijken. Ook uw eigen logo of foto maken wij op bestelling in de lekkerste chocolade. Er zijn u al heel veel klanten voorgegaan.

Chocolade met uw eigen persoonlijke tekst? Een ultieme mogelijkheid om origineel te zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen chocolade figuren. Wij zijn er klaar voor, u ook?