Inhoud

Een origineel Valentijn geschenk.valentijn cadeau bezorgen

Wilt u een origineel Valentijn cadeau bezorgen bij iemand? Onze chocoladewinkel staat vol met unieke ideeën om u op weg te helpen. Via Postnl wordt u geschenk de volgende dag al afgeleverd. Dat is smullen!

Wat als u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te gaan voor een Valentijn geschenk? Simpelweg omdat het werk of de studie het niet toelaten. Of omdat u liever vanuit uw eigen huis winkelt?

Laat dan heel eenvoudig een Valentijn cadeau bezorgen bij uw (stille) liefde. Iets wat u persoonlijk hebt uitgezocht. En van uw eigen opdruk of tekst hebt laten voorzien. U heeft ruime keuze uit chocolade producten waar een eigen tekst op kan worden gedecoreerd. Zo zijn er onder ander verkrijgbaar:

Allemaal ideeën om als chocolade cadeau te laten bezorgen.

Voer het adres in waar wij uw chocolade Valentijn cadeau bezorgen. Een geweldige manier om te verrassen met een origineel chocolade cadeau.

Hoe laat u een Valentijn cadeau bezorgen?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen.

Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik op de knop ‘in winkelmand’.

Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een korting bon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocolade cadeau verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. DHL draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!