Inhoud

Paas Chocolade bestellenPaas chocolade bestellen.

Paas chocolade bestellen kan heel makkelijk online. Of u nu op zoek bent naar een Paashaas, paaseitjes of speciale Paas bonbons. In onze chocolade webshop vindt u alles waar u naar op zoek bent.

De lekkerste chocolade producten gemaakt met liefde en passie. Kuikenhuizen waar de liefde voor het vak van chocolatier vanaf straalt.

Paas bonbons zijn altijd een voorbode van het nieuwe voorjaar. Vaak komt de kleur geel er in terug. Zowel in de verpakking als in de vulling van de bonbon. Speciale Paas bonbons zijn alleen tijdens de periode van Pasen te koop. Unieke vullingen en vaak wat frissere smaken.

Pasen en chocolade zijn een perfecte combinatie.

Al sinds tientallen jaren eten mensen chocolade tijdens het Paasfeest. De traditie van eieren met het Paasfeest komt voort uit de vastentijd van het Christendom. Chocolade was er in de 16e eeuw ook al maar werd niet toegestaan om te eten tijdens de vastentijd. Net zo min als een ei.

Omdat kippen als de dagen weer langer worden weer eieren gaan leggen werd er een voorraad aangelegd voor na het vasten. Vaak werden deze eieren dan voorzien van een vrolijk kleurtje om de zon voor te stellen. Na 40 dagen gevast te hebben was de voorraad zo groot dat er nodig een bres in geslagen moest worden.

Daarom eten wij dus nog steeds eieren met Pasen. Chocolade eitjes zijn er sinds de 18e eeuw. Twee broers van Houten bedachten de lekkernij. De eerste paaseitjes waren niet gevuld maar helemaal massief. Later kwamen er steeds meer variaties, ook gevulde varianten.

Paashaas van brooddeeg.

De eerste paashaas was van brooddeeg gemaakt en zag het licht rond 1800. Pas later kwamen er chocolade hazen tijdens Pasen in de winkel. De Paashaas zou net als de kerstman de brenger van cadeautjes zijn voor de kinderen. Dus u bent in goed gezelschap.

Vandaag gemakkelijk online Paas chocolade bestellen, morgen al thuisbezorgd!

Laat uw chocolade voor Pasen thuis bezorgen. Als u vandaag nog bestelt heeft u morgen al uw aankoop thuis. Dan geniet u maximaal van uw aankoop. Wij leveren in Nederland en ook in Belgiƫ al onze producten aan huis.

 

Kijk ook een naar onze slagroom bonbons. Wel 50 soorten van meester chocolatier Visser op voorraad.