KerstChocolade voor uKerstchocolade bestellen doe je lekker en snel via internet in onze chocolade webshop. Chocolade en Kerst zijn met elkaar verweven als koek en zopie. In de koude wintertijd is chocolade een heerlijke verwennerij. Daar wordt je weer lekker warm van.

De Kerst tijd is er één van gezelligheid. Met de hele familie bij elkaar. Samen bij het haardvuur met warme chocolademelk. Lekker genieten van een feestmaal en een goed gesprek. Van een hapje en een drankje.

En bij de koffie ook een heerlijk stuk chocolade, of een lekkere Kerst bonbon. Elk jaar rond de feestdagen hebben wij daarvoor een bijzonder assortiment aan kerstbonbons en Kerstchocolade. Bonbons gevuld met de lekkerste combinatie van smaken in een Kerst jasje. Prachtige Kerstbellen zodat elke tafel nog feestelijker wordt. Neem een kijkje en geniet van al het fraais. Dan komt u vast op lekkere ideeën voor kerst chocolade.

Inhoud

Kerstchocolade onder de kerstboom

Zoekt u een origineel chocolade cadeau voor onder de kerstboom? In veel gezinnen wordt kerst gevierd met cadeautjes onder de boom. Het is zo leuk om elkaar dan te verrassen met iets lekkers. Onze chocoladewinkel staat vol met unieke ideeën waarmee we u op weg helpen. Daarom kiest u toch ook voor de gemakkelijke weg.

U heeft ruime keuze uit chocolade producten waarmee u tijdens de kerstdagen (h)eerlijk mee kunt verrassen. Zo zijn er onder ander verkrijgbaar:

 

Wilt u kerstchocolade laten bezorgen in Nederland of België? Via pakketpost wordt u geschenk de volgende dag al afgeleverd. Dat is pas snel smullen!

U kunt ook een ander adres invoeren waar wij dan uw chocolade cadeau bezorgen. Een geweldige manier om uw familie en vrienden te verrassen met een origineel chocolade cadeau.

Kerstchocolade laten bezorgen?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Dus elke dag speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen.

Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik op de knop ‘in winkelmand’.

Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Klik op de knop ‘doorgaan met afrekenen om uw bestelling af te rekenen met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Kerstchocolade verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Postnl draagt zorg voor een snelle levering, daarom heeft u uw chocolade de volgende dag al thuis bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuis bezorgd!