Inhoud

Kerstbonbons kopen online?

kerstbonbons kopenWilt u kerstbonbons kopen online? Lekker gemakkelijk vanuit uw luie stoel de lekkerste  bonbons bestellen? Makkelijk maar wel een goed product voor een prima prijs?.

Er is al zoveel slechte chocolade op de markt. Gaat u kerstbonbons kopen dan is er maar één soort goed genoeg. Dat is Fairtrade Biologische chocolade. Als echte Liefhebber en fijnproever kent u het verschil tussen fabrieksmatig vervaardigde bonbons en het echte ambachtelijke handwerk.

Kerstbonbons kopen kunt u overal. De beste kwaliteit en verrassendste smaken vindt u alleen bij de specialist! Die heeft verstand van cacao en liefde voor het vak. Of u nu een chocoholic bent of af en toe eens geniet van een heerlijke bonbon, kies voor de beste kwaliteit. U proeft zelf ook wel waarom.

Hoe kerstbonbons kopen?

Kerstbonbons kopen is heel makkelijk in onze chocoladewinkel. Heeft u een product gezien wat u graag wilt bestellen dan is het alleen maar nodig dat u ons laat weten welke smaak u het liefst heeft. Kerstchocolade laten bezorgen kan in melk, puur en witte chocolade.

De vullingen veranderen elk jaar, op een aantal soorten na die vast in ons assortiment zitten. De kerstbonbons zijn een seizoen product en elk jaar komen er weer nieuwe smaken bij.

Houdt u niet van een vulling met alcohol laat ons dat dan even weten dan zoeken wij de lekkerste kerstbonbon zonder voor u uit. Het is puur een kwestie van smaak welke bonbon uw voorkeur heeft. Niet iedereen houdt van melk chocolade. Verras met onze (h)eerlijke kerstbonbons deze feestdagen.

Kerstbonbon bestellen.

Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid. Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen.

Als u al eerder besteld hebt bij Bestel-Chocolade.nl heeft u waarschijnlijk een kortingscode die u hier kunt verzilveren. klik daarna op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen. Betalen kan met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Wanneer wordt mijn aankoop thuis bezorgd?

Heeft u de kerstbonbons gekocht voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling vaak al de volgende dag thuis afgeleverd.

Als er een logo op uw aankoop moet komen te staan kan het in tijden van grote drukte voorkomen dat er een dag extra levertijd nodig is. Wij willen namelijk dat u tevreden bent met de door u gekochte chocolade, daar maken wij geen haastklus van.

Wij leveren onze producten in Nederland en ook in België aan huis.