Inhoud

Hart van chocolade bestellen?

hart van chocoladeFrans Bauer zong al over een hart van chocolade. Diep van binnen hebben we toch allemaal een hart van chocolade? Wie is er niet gek op chocola? Zoekt u een origineel hart van chocolade? Zo één waarmee u op een verrassende manier binnen komt?

Een hart van chocolade waar iemand echt heel blij van wordt? Zoek niet verder. Dan vindt u hier dus precies wat u nodig heeft. De ideale manier om iemand eens lekker te verwennen. Leverbaar in alle smaken. Tijdens Valentijnsdag zelfs in rode chocola. Met een bijzondere randafwerking in heerlijke roomchocolade.

In het assortiment chocolade geschenken zijn veel artikelen die gepersonaliseerd kunnen worden. Zo ook dit hart. U kunt het laten voorzien van een logo of foto. De mogelijkheid om uw eigen tekst op het telegram te laten zetten geeft enorm veel mogelijkheden om een persoonlijk chocolade geschenk aan te bieden. Bestel daarom nu een hart van chocolade met uw eigen tekst.

Hart van chocolade als geschenk.

Wilt u chocolade online bestellen? Lekker makkelijk vanuit uw luie stoel de lekkerste geschenken uitzoeken? Neem dan een kijkje in onze chocoladewinkel en verbaas u over wat er allemaal met chocolade mogelijk is. Omdat chocolade in vorm gegoten kan worden zijn er heel veel mogelijkheden. Tegelijkertijd is het een kwetsbaar product. Daarom verzenden wij uw bestelling bij voorkeur via pakketpost. Zodat u zeker weet dat uw hart voor Valentijn goed aankomt.

Geschenken zijn er in veel variaties. Onze chocolade geschenken maar in één. De lekkerste! Wij geloven in kwaliteit. Dat wordt door de Biologische chocolade uit Tanzania volledig waargemaakt. Deze chocolade wordt door Callebaut gekocht op een Fairtrade manier. Dat wil zeggen dat de cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun grondstoffen hebben gekregen. Dat zorgt voor een goede toekomst in chocoladeland.

Chocolade kopen.

Als u chocolade gaat kopen dan is er maar één soort goed genoeg. Omdat u als liefhebber en fijnproever het verschil kent tussen fabrieksmatig vervaardigde chocolade en het ambachtelijke handwerk. Chocolade kopen kunt u overal. De beste chocolade vindt u alleen bij de specialist! Die heeft namelijk verstand van cacao en liefde voor het vak. Of u nu een chocoholic bent of af en toe eens geniet van chocolade, koop alleen de beste kwaliteit. U proeft natuurlijk zelf wel waarom.

Hoe besteld u een hart van chocolade?

Chocolade met tekst bestellen is heel makkelijk in onze chocolade webwinkel. Heeft u een product gezien wat u graag wilt bestellen, laat dan weten welke smaak u het liefst heeft. Vrijwel alle producten zijn leverbaar in de volgende smaken:

  • Melk
  • Puur
  • Wit

Vul in het tekstvak de door u gewenste persoonlijke tekst in die u op de chocolade die wilt laten decoreren. Wilt u meer dan één exemplaar bestellen verhoog dan het aantal tot de gewenste hoeveelheid. Daarna klikt u op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen.

Heeft u al eerder besteld hebt bij Bestel-Chocolade.nl dan heeft u waarschijnlijk een kortingscode die u hier kunt verzilveren. Klik vervolgens op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen. Betalen kan met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.