Inhoud

Foto op chocolade bestellen als cadeau?

foto op chocoladeFoto op chocolade is een heel origineel cadeau voor een feestje, jubileum of wat dan ook. Zoek je leukste foto uit en mail ons die dan maken wij daar een foto op chocolade van.

Het leuke van een foto op chocolade is dat je zelf kunt kiezen wat het beste past bij de gelegenheid. Wil je iets vrolijks, een leuke herinnering delen, of een product lanceren? Alles is dus mogelijk met foto op chocolade.

De foto wordt geprint op printpapier waar een dun laagje cacao op is aan gebracht. Daarna gieten wij witte chocolade op de afbeelding, die dan dus samensmelt met de chocolade.  Zo ontstaat er een geweldig leuk en ook heerlijk geschenk voor iedereen en overal. De chocolade iPad is er een voorbeeld van.

Chocola is een geweldig product om mee te werken.

  • iedereen houdt van chocolade.
  • je kunt het net zo vormen als je wilt
  • het is lang houdbaar
  • het smaakt geweldig met heel veel andere smaken
  • je wordt er ook veel gelukkiger van
  • het is een natuur product
  • en is overal verkrijgbaar

Kwaliteit foto op chocolade.

Nu is het zo dat er nogal wat verschil zit in kwaliteit bij chocolade. Koop bij voorkeur chocolade waar het fairtrade keurmerk op staat.

Dat keurmerk betekent dat de cacaoboeren een eerlijke prijs hebben gekregen voor hun werk. Vaak houdt dat ook in dat hun leefomstandigheden beter zijn door opleiding en sponsoring.

Koop daarom Fairtrade Biologische chocolade.

De echte Liefhebber van Lekkers weet het verschil en proeft dat ook. De fijnste chocolade producten koopt u bij de specialist! Met verstand van chocola en liefde voor het vak. De echte chocoholic koopt alleen de beste kwaliteit.

Nog makkelijker is het om die kwaliteit chocolade online te bestellen. Ook voor foto op chocolade.

Foto op chocolade kopen is erg simpel in onze webshop. Vrijwel alle producten zijn leverbaar in de volgende smaken:

  • Melk
  • Puur
  • Wit

De foto wordt altijd geprint op witte chocolade. Dan komen de kleuren het beste uit. Liever een print op melk chocolade, ook dat kan als u het ons laat weten. De foto zal iets aan intensiteit verliezen maar de smaak maakt dat vast weer goed.

Wanneer wordt mijn aankoop thuis bezorgd?

Heeft u de chocola gekocht voor 12.00 uur? Dan wordt de door u gekochte chocolade vaak al de volgende dag thuis afgeleverd.

Als er een persoonlijke tekst op uw aankoop moet komen te staan kan het in tijden van grote drukte voorkomen dat er een dag extra levertijd nodig is. Wij willen namelijk graag dat u tevreden bent met de door u gekochte chocolade, daar maken wij geen haastklus van.

Ook in België brengen wij uw aankoop thuis.