Chocoladeletters bestellen?

chocoladeletters bestellenAl voor Sinterklaas in Nederland aankomt kunt u uw chocoladeletters bestellen. U kunt tegenwoordig gewoon online uw chocoladeletters bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk en snel. U vindt bij ons chocoladeletters in alle maten en uitvoeringen. Of u nu een kleine smulpaap bent of gaat voor onze MEGA grote chocoladeletter van 1 kilogram, u vindt ze allemaal in onze chocolade webshop. Prachtig gedecoreerd en heerlijk standaard. De keuze is aan u. Probeer ook eens een roomchocolade letter, zo heerlijk smeuïg en zacht in de mond.

Wist u dat u ook chocoladeletters kunt bestellen op een ander adres? Een geweldige manier om uw familie toch mee te laten delen in het feest wat Sinterklaas heet.

Hoe kunt u chocoladeletters bestellen?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid, zo ook de chocoladeletters. Elke letter die u verstuurd wordt speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke letter u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste letter(s) in. U kunt meerdere letters tegelijkertijd invoeren als u allemaal gelijke letters wilt. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocoladeletters verzenden.

Omdat chocoladeletters het lekkerst zijn als ze heel aankomen verzenden wij uw bestelling met pakketpost. Postnl draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!