Inhoud

 Chocoladeletter versturen?

chocoladeletters versturenStel, je wilt ook een chocoladeletter versturen naar bijvoorbeeld je vrienden die ver weg wonen? Of een chocoladeletter in het buitenland laten bezorgen. Hoe doe je dat?

Altijd als Sinterklaas zijn intrede in Nederland doet staan de chocoladeletters weer hoog op de verlanglijsten. Iedere echte Hollander smult van de chocoladeletters.

Menige Hollander die in het buitenland woont zal tijdens Sinterklaas met heimwee terug denken aan de heerlijke chocoladeletter die hij thuis altijd kreeg. Of verras uw buitenlandse vrienden of relaties met een oer Hollands cadeau.

Chocoladeletter bezorgen.

Reken maar dat een chocolade letter laten bezorgen altijd gewaardeerd wordt. Natuurlijk kunt u ook een chocoladeletter versturen binnen Nederland en België.

Wist u dat alle chocoladeletters hetzelfde gewicht hebben? Het lijkt misschien of je als je Ilse heet aan het verkeerde eind trekt, maar dat is gelukkig niet waar. Elke letter is even zwaar, of je nu Xander of Ilona heet, je krijgt evenveel van die lekkere chocolade.

Goed om te weten, al is het voor Wilma, Martin en de Pieten onder ons misschien wat minder leuk. Maar wij doen niet moeilijk, iedereen gelijke rechten en gelijke gewichten. Naar wie gaat u een chocoladeletter verzenden? Denk bijvoorbeeld eens aan uw personeel van de zaak, hun inzet is een letter zeker waard. Chocoladeletters bestellen is zo gemakkelijk, wij verzenden ook grote partijen voor u.

Hoe kunt u een chocoladeletter versturen?

chocoladeletter versturenAlle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid, zo ook de chocoladeletters. Elke letter die u verzendt wordt speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Dat is chocolade die op een ecologische manier verbouwt wordt en voor een eerlijke prijs gekocht is.

Doordat wij de beste grondstoffen gebruiken voor de lekkerste chocolade letters is de prijs wellicht iets hoger dan bij andere shops. Maar de kwaliteit maakt dat weer ruimschoots goed. U proeft ook het verschil tussen fabrieksmatig en handgemaakt.

Chocoladeletter kopen.

Wij leveren alle letters in de smaken melk, wit en pure chocolade. Ze zijn er veel verschillende soorten, dus u vindt altijd wat u zoekt. Nieuw is de letter in roze chocolade, een heel andere ervaring. Kies in de webshop welke letter u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade.

Klik daarna aan welk formaat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste letter(s) in. U kunt meerdere letters tegelijkertijd invoeren als u allemaal dezelfde letters wilt.

Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren.

Door daarna op de knop ‘doorgaan met afrekenen’ te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocoladeletter verzenden.

Omdat chocoladeletters het lekkerst zijn als ze heel aankomen verzenden wij uw bestelling met pakketpost. Goed verpakt in een dikke beschermlaag gaan uw chocoladeletters op de post. Postnl en DHL zorgen voor een snelle levering, zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd. Dat maakt het wel heel gemakkelijk winkelen.

Vandaag chocoladeletters besteld, morgen al bij u thuis bezorgd!

Bestel daarom uw Sinterklaas chocolade gemakkelijk online. Daarmee heeft u meer tijd over voor andere dingen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat de juiste letters niet meer voorradig zijn. Wij maken de chocoladeletters immers voor u op bestelling!