Chocoladeletter versturen?

chocoladeletter versturenAltijd als Sinterklaas zijn intrede in Nederland doet staan de chocoladeletters weer hoog op de verlanglijsten. Iedere echte Hollander smult van de chocolade letters.Stel, je wilt een chocoladeletter versturen naar bijvoorbeeld je vrienden die ver weg wonen? Of een chocoladeletter in het buitenland laten bezorgen. Hoe doe je dat? Menige Hollander die in het buitenland leeft zal met Sinterklaas met heimwee terug denken aan de heerlijke chocoladeletter die hij thuis altijd kreeg. Of verras uw buitenlandse vrienden of relaties met een oer Hollands cadeau. Reken maar dat een chocoladeletter altijd gewaardeerd wordt.

Hoe kun je een chocoladeletter versturen?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid, zo ook de chocoladeletters. Elke letter die u verstuurd wordt speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Doordat wij de beste grondstoffen gebruiken voor de lekkerste chocolade letters is de prijs wellicht iets hoger dan bij andere shops. Maar de kwaliteit maakt dat weer ruimschoots goed. U het proeft dus ook verschil tussen fabrieksmatig en handgemaakt.

Kies in de webshop welke letter u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Klik daarna aan welk formaat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste letter(s) in. U kunt meerdere letters tegelijkertijd invoeren als u allemaal dezelfde letters wilt. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door daarna op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocoladeletter verzenden.

Omdat chocoladeletters het lekkerst zijn als ze heel aankomen verzenden wij uw bestelling met pakketpost. Postnl en DHL zorgen voor een snelle levering, zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd. Dat maakt het wel heel gemakkelijk winkelen.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen al bij u thuis bezorgd!

Bestel daarom uw chocoladeletters voor Sinterklaas gemakkelijk online. Daarmee heeft u meer tijd over voor andere dingen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat de juiste letters niet meer voorradig zijn. Wij maken ze immers voor u op bestelling!