Inhoud

Chocolade zakelijkChocolade zakelijk

Elk jaar rond de feestdagen hebben wij een bijzonder assortiment aan chocolade zakelijk. Bonbons gevuld met de lekkerste combinatie van smaken in een Kerstjasje. Prachtig gedetailleerde kerstbellen die elke feesttafel nog feestelijker maken.

Chocolade en Kerst zijn met elkaar verweven als koek en zopie. In de koude wintertijd is chocolade een heerlijke verwennerij waar je weer warm van wordt. Uw werknemers verdienen een gezellige kerst, want de Kerst tijd is er één van gezelligheid.

Met de hele familie bij elkaar. Samen bij het haardvuur met warme chocolademelk. Lekker genieten van een feestmaal en ook een goed gesprek. Een hapje en een drankje. En bij de koffie natuurlijk een heerlijk stuk chocolade, of een lekkere Kerst bonbon.

Onder de kerstboom

Zoekt u een origineel chocolade cadeau voor onder de kerstboom van uw werknemers? In veel gezinnen wordt kerst gevierd met cadeautjes onder de boom. Niets leuker dan elkaar te verrassen met iets lekkers. Daarom staat onze chocoladewinkel vol met unieke ideeën om u op weg te helpen.

U heeft ruime keuze uit chocolade producten waar u tijdens de kerstdagen (h)eerlijk mee kunt verrassen. Zo zijn er onder ander verkrijgbaar:

Wilt u ook chocolade voor kerst laten bezorgen in Nederland of België? Via Postnl wordt u geschenk de volgende dag al afgeleverd. Dat is pas snel smullen!

U kunt ook een ander adres invoeren waar wij dan uw chocolade cadeau bezorgen. Een geweldige manier om uw familie en vrienden te verrassen met een origineel chocolade cadeau.

Chocolade voor Kerst laten bezorgen?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen.

Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. U kunt altijd meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen.

Klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of ook met vooruitbetaling.

Chocolade zakelijk verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Chocolade zakelijk verzenden doen we graag voor u. U levert ons de adressen aan en wij zorgen dat het goed komt. Postnl draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!