Inhoud

Chocolade voor KerstChocolade voor werknemers

Op zoek naar chocolade voor werknemers? Chocolade en Kerst zijn met elkaar verweven als koek en zopie. In de koude wintertijd is chocolade een heerlijke verwennerij waar je weer warm van wordt.

Uw werknemers verdienen een gezellige Kerst, want de Kerst tijd is er één van gezelligheid. Met de hele familie bij elkaar. Samen bij het haardvuur met warme chocolademelk.

Lekker genieten van een feestmaal en een goed gesprek, een hapje en een drankje. En bij de koffie een heerlijk stuk chocolade, of een lekkere Kerst bonbon. Elk jaar rond de feestdagen hebben wij een bijzonder assortiment aan chocolade voor werknemers. Luxe Bonbons gevuld met de lekkerste combinatie van smaken in een Kerstjasje.

Prachtig gedetailleerde kerstbellen die elke feesttafel nog feestelijker maken.

Onder de kerstboom

Zoekt u een origineel chocolade cadeau voor onder de kerstboom van uw werknemers? In veel gezinnen wordt kerst gevierd met cadeautjes onder de boom. Niets leuker dan elkaar te verrassen met iets lekkers. Onze chocoladewinkel staat vol met unieke ideeën om u op weg te helpen.

U heeft ruime keuze uit chocolade producten waar u tijdens de kerstdagen uw zakelijke relaties (h)eerlijk mee kunt verrassen. Zo zijn er onder ander verkrijgbaar:

Wilt u chocolade voor kerst laten bezorgen in Nederland of België? Via pakketservice wordt u geschenk de volgende dag al afgeleverd. Dat is pas smullen!

U kunt ook een ander adres invoeren waar wij dan uw chocolade cadeau bezorgen. Een geweldige manier om uw familie en vrienden te verrassen met een origineel chocolade cadeau.

Chocoladeletters bestellen voor Sinterklaas?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag ook speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Ook kunnen wij voor u chocoladeletters versturen.

Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling.

Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier ook de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocolade voor werknemers verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Postnl draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen al thuisbezorgd!