Inhoud

Chocolade voor kerst bestellen?

Als u op zoek bent naar chocolade voor kerst dan zit u goed. De lekkerste chocolade in de mooiste vormen en smaken vindt u bij Bestel-Chocolade.nl.

Prachtig vorm gegeven chocolade creaties om de show mee te stelen. Maar vooral om samen met uw gasten heerlijk van te genieten. Chocolade en Kerst maken de donkere dagen juist zo gezellig samen.

De feestdagen zijn bij uitstek de tijd om te genieten van goed gezelschap in de vorm van vrienden, familie en relaties. Daar hoort een hapje en een drankje bij. Een chocolade niet te vergeten.

Heeft u ook zo’n zin in chocolade?

De winter met zijn koude dagen en nachten is de tijd van lekker dicht bij de open haard. Met een goed boek, een romantische film en een stuk zoetigheid. Chocolade verwarmt en vertroost. Geeft je energie maakt je vrolijk.

Dat is precies wat we nodig hebben in deze koude tijden. Geniet van het seizoen met seizoensproducten van ambachtelijke kwaliteit.

Chocolade producten voor het seizoen

Elke seizoen heeft zijn eigen charme. Dat ziet u ook terug in onze chocolade producten. Wij leveren voor elk jaargetijde een bijpassend assortiment chocolade en bonbons. De kerst bonbons zijn vaak wat “warmer’ van smaak samengesteld dan de ‘gewone’ bonbon. Het assortiment voor het voorjaar vaak weer wat ‘frisser’.

Hoe laat u chocolade voor Kerst bezorgen?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade.

Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen.

Klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door daarna op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

U kunt ook een ander adres invoeren waar wij dan uw chocolade cadeau bezorgen. Een geweldige manier om uw familie en vrienden te verrassen met een origineel chocolade cadeau.

Chocolade voor Kerst verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Postnl en DPD dragen zorg voor een snelle levering. Zo bent u er zeker van dat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag online besteld, morgen thuisbezorgd!