Inhoud

 Chocolade versturen?

chocolade hartHeel veel mensen houden van chocolade. Chocolade versturen is dan ook een van de favorieten cadeaus die online worden gekocht en verzonden. U kunt chocolade opsturen in de vorm van een chocolade telegram of hart met een persoonlijke boodschap. Ook luxe bonbons zijn een graag verstuurd cadeau.

Met deze heerlijke chocolade cadeaus weet u zeker dat u groot succes hebt. Tijdens de feestdagen zijn er natuurlijk ook de chocoladeletters van Sinterklaas om te versturen. Al deze lekkere, unieke geschenken koopt u gemakkelijk online bij Bestel-Chocolade.nl.

Chocolade versturen en verpakken.

Omdat chocolade een breekbaar product is om te versturen is een goede verpakking heel belangrijk. Wij adviseren iedereen om chocolade te versturen als pakketpost.

Dik ingepakt met een stevige doos heeft u bijna 100% zekerheid dat uw chocolade ook in goede conditie aankomt op de plaats van bestemming. De verzending wordt gedaan door DHL die garant staan voor een snelle levering. Ook in België wordt onze chocolade bezorgd aan huis.

Choco telegram en chocolade hart versturen.

Een chocotelegram staat samen met het chocolade hart in de top tien van meest gekochte chocolade cadeaus. Dat is gemakkelijk te verklaren, want het voor de ontvanger natuurlijk een bijzonder leuke verrassing.

Daarbij kunt u eenvoudig met het chocolade telegram een persoonlijke boodschap overbrengen. Met het chocolade hart kunt u laten zien dat u veel om iemand geeft.

Chocolade versturen kan om wat voor reden dan ook. Voor elke gelegenheid is er een smakelijk chocolade cadeau voorhanden: Voor Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, Valentijnsdag, als bedankje, ter felicitatie en natuurlijk ook gewoon zomaar zonder reden.

De chocoladecadeaus zijn leuk, lekker, persoonlijk en origineel. Bovendien kunt u ze 24 uur per dag online bestellen en dan snel laten bezorgen.

 

Vandaag online besteld, morgen chocolade thuis bezorgd!

Alles wat voor 12.00 uur besteld is wordt dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Gepersonaliseerde chocolade vergt soms een dag meer tijd, afhankelijk van uw wensen.

Chocolade wordt altijd als pakketpost verzonden. Daardoor is de kans op breuk vrijwel uitgesloten en geniet u morgen al van een heerlijk stukje ambachtelijk werk.