chocolade versturen per postChocolade versturen per post kan nu door heel Nederland en België. Wilt u uw vrienden of familie verrassen met een heerlijk chocolade geschenk? Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u toch laten weten dat u er in gedachten bij bent?

Laat een verrukkelijk geschenk in chocolade versturen per post. Al onze chocolade producten zijn te bezorgen bij wie u maar wilt en waar u wilt.

Inhoud

Chocolade versturen per post?

U heeft ruime keuze uit chocolade producten waar u (h)eerlijk mee kunt verrassen. Zo zijn er onder ander verkrijgbaar:

Bijna alles is leverbaar met uw eigen tekst. Dat maakt het nog veel persoonlijker om te geven. En voor de ontvanger dus nog leuker. Vul uw eigen tekst in bij het tekstvak en onze chocolatiers schrijven uw tekst in sierlijke letters op de chocolade.

Gaat u chocolade versturen per post in Nederland of België? Via DHL wordt u geschenk de volgende dag al afgeleverd. Dat is smullen!

U kunt ook een ander adres invoeren waar wij dan uw chocolade cadeau bezorgen. Een geweldige manier om uw familie en vrienden te verrassen met een origineel chocolade cadeau.

Biologische chocolade versturen per post.

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn natuurlijk vers bereid. Elke dag speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in.

U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik nu op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling.

Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocolade verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. DHL draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!