Inhoud

Chocolade ValentijnChocolade Valentijn, ze horen bij elkaar.

Op 14 februari mag je dan eindelijk je hart laten spreken. Maar hoe doe je dat? Hoe laat je aan je stille liefde weten dat je er elke dag aan denkt? Valentijnsdag is de dag om eens goed uit te pakken. Dat kan heel goed met chocolade Valentijn!

In de oudheid veroverde Casanova de harten van zijn vrouwen al met chocolade. Van chocolade wordt je gelukkiger, dus positiever. Dat betekent ook dat je met een chocolade Valentijn cadeau bij je geliefde in een heel goed licht komt te staan. Daarom is het belangrijk om met iets aparts aan te komen. Iets wat je niet elke dag doet.

Originele Valentijn chocolade.

Bestel een origineel Valentijn chocolade hart met tekst om bij je liefste te laten bezorgen. Onze chocoladeshop staat vol met (h)eerlijke ideeën om je op weg te helpen. Er is een ruime keuze uit chocolade producten speciaal voor Valentijn. Waar ook nog eens een eigen tekst op kan worden gedecoreerd. Kijk maar eens naar:

Allemaal ideeën om als Valentijn cadeau te laten bezorgen. Wij leveren in heel Nederland. Via DHL wordt je chocolade de volgende dag al bij je Valentijn afgeleverd. Heel gemakkelijk!

Het is heel eenvoudig om een eigen tekst aan je Valentijn cadeau toe te voegen.

Hoe bestel je chocolade Valentijn?

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag speciaal voor je gemaakt van de beste kwaliteit Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau je wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat je verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in.

Je kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat je wilt bestellen. Klik op de knop ‘in winkelmand’. De bestelling staat nu klaar voor betaling.

Als je een kortingsbon hebt van een eerdere bestelling kunt je hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kun je jouw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Chocolade Valentijn verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. DHL draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!