Inhoud

Chocolade telegram met tekst bestellen?

chocolade telegram met tekstZoekt u een origineel chocolade telegram met tekst? Iets waarmee u op een verrassende manier binnen komt? Een cadeau waar iemand echt blij van wordt?

Zoek niet verder. Hier vindt u precies wat u nodig heeft. De perfecte manier om het feestvarken te verwennen. Leverbaar in elke smaak, met een randafwerking in heerlijke roomchocolade.

Of u nu een geschenk zoekt voor een verjaardag of voor een bedrijfsfeest, het chocolade telegram met tekst past er altijd bij.

In het assortiment chocolade geschenken zijn veel artikelen die gepersonaliseerd kunnen worden. Van chocolade harten tot Abraham en dit chocolade telegram met tekst. Ook kunt u het laten voorzien van een logo of foto. De mogelijkheid om uw eigen tekst op het telegram te laten zetten geeft enorm veel mogelijkheden om een persoonlijk chocolade geschenk aan te bieden.

Chocolade telegram als geschenk.

Wilt u chocolade online bestellen? Lekker makkelijk vanuit uw luie stoel de lekkerste geschenken uitzoeken? Neem een kijkje in onze chocoladewinkel en verbaas u over wat er allemaal met chocolade mogelijk is.

Geschenken zijn er in veel variaties. Onze chocolade geschenken maar in één. De lekkerste! Wij geloven in kwaliteit. Dat wordt door de Biologische chocolade uit Tanzania volledig waargemaakt. Deze chocolade wordt door Callebaut gekocht op een Fairtrade manier. Dat wil zeggen dat de cacaoboeren dus een eerlijke prijs voor hun grondstoffen hebben gekregen.

Als u chocolade kopen gaat dan is er maar één soort goed genoeg. Als liefhebber en fijnproever kent u het verschil tussen fabrieksmatig vervaardigde chocolade en het ambachtelijke handwerk.

Chocolade kopen kunt u overal. De beste chocolade vindt u alleen bij de specialist! Die heeft verstand van cacao en liefde voor het vak. Of u nu een chocoholic bent of af en toe eens geniet van chocolade, koop alleen de beste kwaliteit. U proeft zelf wel waarom.

Hoe besteld u een chocolade telegram met tekst?

Chocolade telegram met tekst bestellen is heel makkelijk in onze winkel. Heeft u een product gezien wat u graag wilt kopen dan is het nodig dat u ons laat weten welke smaak u het liefst heeft. Vrijwel alle producten zijn leverbaar in de volgende smaken:

  • Melk
  • Puur
  • Wit

Vul in het tekstvak de door u gewenste persoonlijke tekst in die u op de chocolade wilt laten decoreren. Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid.

Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen. Als u al eerder besteld hebt bij Bestel-Chocolade.nl heeft u waarschijnlijk een kortingscode die u hier kunt verzilveren. klik daarna op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen.

Betalen kan veilig met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Wij leveren al onze producten in Nederland en ook in België.