Chocolade per post versturen?

chocolade per post versturenDat is pas handig! Chocolade via de brievenbus laten bezorgen. U besteld gewoon handig en snel via onze webshop de gewenste cadeau chocola en wij bezorgen het voor u thuis. Gewoon via de brievenbus of met pakketpost. Chocolade per post versturen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Nooit meer in de wachtrij staan om daarna te horen dat ze uitverkocht zijn. Alle producten vers voor u gemaakt en op bestelling voorzien van een persoonlijke tekst. Daar hoeft u dus de deur niet meer voor uit. Via uw eigen computer, tablet of telefoon bestelt u wat u wenst. Lekker vanuit uw warme huiskamer. De ruime keus zorgt er dus voor dat er altijd wat te vinden is voor elke gelegenheid.

Bezorging van chocolade per post.

Alles gemakkelijk thuis bezorgd. Of op een ander afleveradres bezorgd. Meestal de volgende dag al. Dat is een heel stuk makkelijker. U heeft er geen omkijken naar. Al onze producten worden daarom met zorg behandeld en voor u ingepakt. Chocolade wil graag op een bedje van minstens 3 cm dik, en niet te warme temperaturen tijdens het vervoer. Daar dragen wij dus extra zorg voor. Een plasje chocola in uw brievenbus krijgen dat wil niemand, en u al zeker niet.

Het kan voorkomen dat wij iets extra moeten doen om uw bestelling naar volle tevredenheid te leveren. Ook wij laten wel eens iets vallen en maken soms fouten. Daarom houden wij aan dat het maximaal twee werkdagen mag duren voordat uw bestelling verzonden wordt. Bij hele grote hoeveelheden gelden natuurlijk andere regels. Maak een afspraak met ons als u bijvoorbeeld niet 1 maar wel 100 chocolade iPhones wilt bestellen. Dan regelen wij op de snelst mogelijke manier uw order. Met zorg, liefde en aandacht voor kwaliteit.

Fairtrade Biologische chocolade

Bezuinig dus niet op wat u in uw mond stopt. Chocolade is er in veel kwaliteiten. Jammer genoeg is er ook heel veel slechte chocolade op de markt. Voor u is maar één soort goed genoeg. Slaafvrije fairtrade chocolade. Liefst nog Biologisch ook. Dat wil zeggen dat de omstandigheden waaronder de cacaobomen groeien niet worden gemanipuleerd met gif en dergelijke.  De echte Liefhebber van Lekkers weet en proeft de verschillen. Elke soort chocolade heeft zijn eigen kenmerken. de geur, nasmaak, tonen en smelteigenschappen zijn nooit hetzelfde. Ga naar de specialist voor iets verantwoord en lekkers. Het verschil gaat u zeker proeven.

Hoe chocolade per post versturen bestellen?

Het is nu heel gemakkelijk bestellen in onze chocoladewinkel. Vul in het tekstvak de door u gewenste persoonlijke tekst in die u op de chocolade wilt laten decoreren. Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid. .Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen. Klik daarna op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen. Betalen kan veilig met IDEAL, Paypal en vooruitbetaling.

Het kan in tijden van grote drukte voorkomen dat er een dag extra levertijd nodig is. Wij willen namelijk dat u tevreden bent met de door u gekochte chocolade, daar maken wij dus geen haastklus van.

 

chocolade kopen