Inhoud

Cocolade per post versturen?

chocolade per post versturenDat is pas handig! Brievenbus chocolade laten bezorgen. U besteld gewoon handig en snel via onze webshop het gewenste chocolade cadeau en wij bezorgen het voor u thuis. Gewoon via de brievenbus of met pakketpost. Chocolade per post versturen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Nooit meer in de wachtrij staan om daarna te horen dat ze uitverkocht zijn. Alle producten vers voor u gemaakt en op bestelling voorzien van een persoonlijke tekst. Daar hoeft u dus de deur niet meer voor uit. Via uw eigen computer, tablet of telefoon besteld u wat u wenst. Lekker vanuit uw eigen huis. De ruime keus zorgt er dus voor dat er altijd wat te vinden is voor elke gelegenheid.

Brievenbus chocolade bezorgd.

Tegenwoordig kan alles gemakkelijk thuis worden bezorgd, ook chocolade. Of op een ander afleveradres bezorgd, meestal de volgende dag al. Dat is een heel stuk makkelijker. U heeft er geen omkijken naar. Al onze producten worden met zorg behandeld en voor u ingepakt.

Chocolade wil graag op een bedje van opvulchips van minstens 3 cm dik en niet te warme temperaturen tijdens het vervoer. Daar dragen wij dus extra zorg voor. Een plasje chocola in uw brievenbus krijgen dat wil niemand, en u al zeker niet als het als cadeau verzonden is.

Versturen met pakketpost.

Veel van onze chocolade versturen wij met pakketpost. Omdat we dan uw chocolade bestelling in een extra sterke doos met opvul materiaal kunnen verzenden. Dat kost iets meer, maar de vreugde van een goed aangekomen verrassing is dat zeker waard. Bovendien past een chocoladepakket niet door de brievenbus. Post.nl en DHL zorgen er voor dat uw chocolade verstuurd wordt zonder zorgen.

Het kan voorkomen dat wij iets extra moeten doen om uw bestelling naar volle tevredenheid te leveren. Ook wij laten wel eens iets vallen en maken soms fouten. Daarom houden wij aan dat het maximaal twee werkdagen mag duren voordat uw bestelling verzonden wordt.

Bij hele grote hoeveelheden gelden natuurlijk andere regels. Maak een afspraak met ons als u bijvoorbeeld niet 1 maar wel 100 chocolade iPhones of chocoladeletters wilt bestellen. Dan regelen wij op de snelst mogelijke manier ook uw order. Met zorg, liefde en aandacht voor kwaliteit.

Fairtrade Biologische chocolade

Bezuinig dus niet op wat u in uw mond stopt. Chocolade is er in veel kwaliteiten. Jammer genoeg is er ook heel veel slechte chocolade op de markt. Voor u is maar één soort goed genoeg. Slaafvrije fairtrade chocolade. Liefst nog Biologisch ook. Dat wil zeggen dat de omstandigheden waaronder de cacaobomen groeien niet worden gemanipuleerd met gif en dergelijke.

De echte Liefhebber van Lekkers weet en proeft de verschillen. Elke soort chocolade heeft zijn eigen kenmerken. de geur, nasmaak, tonen en smelteigenschappen zijn nooit hetzelfde. Ga naar de specialist voor een verantwoord en lekker stuk chocolade. Het verschil gaat u ook zeker proeven.

Chocolade per post versturen?

Het is nu heel gemakkelijk bestellen in onze chocoladewinkel. Vul in het tekst vak de door u gewenste persoonlijke tekst in die u op de chocolade wilt laten decoreren. Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid.

Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen. Klik daarna op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen. Betalen kan veilig met IDEAL, Paypal en vooruitbetaling.

Het kan in tijden van grote drukte voorkomen dat er een dag extra levertijd nodig is. Wij willen namelijk dat u tevreden bent met de door u gekochte chocolade, daar maken wij dus geen haastklus van. Daarom is het handig om iets eerder uw bestelling te plaatsen. Dan bent u zeker op tijd en heeft u de lekkerste chocolade op de goede dag geleverd!

Liever bonbons versturen?

Ook de overheerlijke bonbons van Visser chocolade worden door heel Nederland en België geleverd. Stelt u zich eens voor dat er een pakket wordt bezorgd en er een fantastische doos bonbons uit te voorschijn komt. Dat is pas puur genieten van het goede van het leven.

In de mooie luxe doos zitten de beste kwaliteit bonbon, stuk voor stuk een feest om te proeven. Heeft u liever slagroombonbons? Wij leveren heerlijke smeuïge smaken gemaakt door onze eigen bonbonmaker. Denk aan slagroom met advocaat, karamel, hazelnoten, mint of boerenjongens. Bonbons versturen wij dezelfde dag nog naar het door u opgegeven adres.