Inhoud

Chocolade online bestellen?

chocolade online bestellenWilt u ook chocolade online bestellen en laten bezorgen? Gemakkelijk vanuit uw eigen huis de verrukkelijkste chocolade producten online bestellen? Makkelijk maar wel goed. Er is al zoveel slechte chocolade op de markt.

Als u chocolade gaat bestellen via internet dan is alleen het beste goed genoeg. Het beste dat is Fairtrade Biologische chocolade. Op een eerlijke verantwoorde manier verbouwt en voor een eerlijke prijs gekocht van de cacaoboeren.

Als Liefhebber van Lekkers proeft u echt het verschil tussen ambachtelijke vervaardigde chocolade en het fabriekswerk. Chocolade online bestellen kunt u overal. Waar u ook bent, het internet is vrijwel altijd tot uw dienst. En biedt ook nog eens veel meer variatie dan de standaard chocoladewinkel in de straat. Wat te denken van een chocolade hart of onze heerlijke handwerk bonbons.

De lekkerste chocolade online vindt u bij de specialist! Met verstand van cacao en liefde en passie voor het vak maakt hij de (h)eerlijkste producten voor u op bestelling. Of u nu een chocoholic bent of af en toe eens geniet van chocolade, bestel alleen de beste kwaliteit. U proeft zelf wel waarom.

Hoe chocolade online bestellen?

Chocolade kopen is heel makkelijk in onze online chocoladewinkel. Heeft u een product gezien wat u wilt bestellen dan hoeft u alleen nog maar uw favoriete smaak aan ons door te geven. Vrijwel alle producten leveren wij in:

  • Melk
  • Puur
  • Wit

Vink de door u gewenste smaak aan en voeg eventueel een persoonlijke tekst toe die u op de chocolade die u besteld wilt laten aanbrengen. Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid.

Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen.

Als u al eerder besteld hebt bij Bestel-Chocolade.nl heeft u waarschijnlijk een kortingscode die u hier kunt verzilveren. Door te klikken op ‘doorgaan naar afrekenen’ kunt u uw aankoop betalen. Betaling kan met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Hoe wordt mijn online aankoop thuis bezorgd?

Heeft u de chocolade online besteld voor 12.00 uur? Dan wordt de door u bestelde chocolade vaak de volgende dag al thuis afgeleverd door DHL of Postnl.

Heeft u een persoonlijke tekst opgegeven die op uw aankoop moet komen, dan kan het voorkomen dat er een dag extra levertijd nodig is. Een puik product vergt nu eenmaal meer tijd. Wij willen namelijk dat u tevreden bent over uw aankoop, daar maken wij geen haastklus van. Ga nu uw chocolade kopen.