Inhoud

Chocolade geschenken voor iedereen.

Zoekt u een origineel chocolade geschenk? Iets waarmee u op een verrassende manier binnen komt? Een cadeau waar iemand blij van wordt? Zoek niet verder. U vindt hier alles wat u nodig heeft om het feestvarken te verwennen. Voor elk wat wils.

Of u nu een geschenk zoekt voor een geboorte of voor een bedrijfsfeest, u komt er altijd uit.

In het assortiment chocolade geschenken zijn ook veel artikelen aanwezig die gepersonaliseerd kunnen worden. De chocolade iPhone en iPad kunnen van een logo worden voorzien. Wilt u liever uw eigen tekst op het cadeau laten zetten? Ook dan bieden wij u volop mogelijkheden.

Chocolade geschenken voor slimme mensen.

Wilt u chocolade online bestellen? Lekker makkelijk vanuit uw luie stoel de lekkerste geschenken uitzoeken? Neem een kijkje in onze chocoladewinkel en verbaas u over wat er allemaal met chocolade mogelijk is.

Geschenken zijn er in veel variaties. Onze chocolade geschenken maar in één, de lekkerste! Wij geloven in kwaliteit. Dat wordt door de Biologische chocolade uit Tanzania dan ook volledig waargemaakt. Deze wordt door Callebaut gekocht op een Fairtrade manier. Dat wil zeggen dat de cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun grondstoffen hebben gekregen.

Als u chocolade gaat kopen dan is er maar één soort goed genoeg. Als liefhebber en fijnproever kent u het verschil tussen fabrieksmatig vervaardigde chocolade en het ambachtelijke handwerk.

Chocolade kopen kunt u overal. De beste vindt u alleen bij de specialist! Die heeft verstand van cacao en liefde voor het vak. Of u nu een chocoholic bent of af en toe eens geniet van chocolade, koop alleen de beste kwaliteit. U proeft zelf ook wel waarom.

Hoe koopt u chocolade geschenken?

Geschenken bestellen is heel makkelijk in onze chocolade webwinkel. Heeft u een product gezien wat u graag wilt kopen dan is het nodig dat u ons laat weten welke smaak u het liefst heeft. Vrijwel alle producten zijn leverbaar in de volgende smaken:

  • Melk
  • Puur
  • Wit

Vul in het tekstvak de door u gewenste persoonlijke tekst in die u op de chocolade die u koopt wilt laten decoreren. Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid.

Klik vervolgens op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen.

Als u al eerder besteld hebt bij Bestel-Chocolade.nl heeft u waarschijnlijk ook een kortingscode die u hier kunt verzilveren. Klik daarna op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen. Betalen kan met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Chocolade cadeaupakket chocolade geschenken