Inhoud

Alles is mogelijk in chocolade figuren.

chocolade figurenHier een aantal chocolade figuren die in ons assortiment zitten. Unieke chocolade geschenken die speciaal op bestelling voor u worden gemaakt. Die u dus nergens anders vindt.

Met aandacht en liefde gemaakt door onze chocolatiers. Prachtige kunstig vorm gegeven figuren gemaakt van de fijnste chocolade. Een chocolade fles, auto, bloem of lippen. Welke vorm u ook kiest, de smaak is altijd onovertroffen.

Creatief met chocolade.

Chocolade is een geweldig product om creatief mee bezig te zijn. Het laat zich gieten in de meest verrassende vormen. Met een vaste hand is het mogelijk om chocolade figuren op een werkbank te tekenen en daarna in te vullen naar believen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de chocolade auto, leuk idee voor Vaderdag.

Onze medewerkers genieten er van om elke keer weer de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met de vloeibare godendrank. Omdat wij alleen maar Fairtrade chocolade van Callebaut gebruiken is de kwaliteit precies zoals u wenst.

Chocolade wensen?

Heeft u ideeën of speciale wensen? Wij helpen u graag om die wens in chocolade te verwezenlijken. Ook uw eigen logo of foto maken wij op bestelling in de lekkerste chocolade. Er zijn u al heel veel klanten voorgegaan.

Chocolade met persoonlijke tekst? Een ultieme mogelijkheid om origineel te zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen chocolade figuren.

Ook als relatiegeschenk een verrassend goede optie! Hoe verrast u uw relaties dit jaar met de feestdagen? Sinterklaas, kerst en oud en nieuw geeft u de kans om uw relaties en medewerkers te verrassen. Hoe zorgt u er voor dat er nog lang over nagepraat gaat worden? Wat schenkt u dit jaar?

Speciale chocolade figuren.

In overleg maken wij ook chocolade figuren in opdracht. Neem contact met ons op om uw wensen aan ons door te geven. Wij bezorgen onze producten in Nederland en ook in België.