Inhoud

Chocolade fairtrade is Biologisch zuiver.

Als u op zoek bent naar heerlijke chocolade fairtrade met een extra garantie van biologische zuiverheid, moet u zeker het biologische gamma van Callebaut eens proberen.

Het bestaat uit verrukkelijke chocolades die geproduceerd zijn met cacaobonen, melk en suiker, afkomstig van de biologische landbouw. Zij voldoen aan de strenge voorschriften en zijn door de officiële organisaties gecertificeerd.

Deze unieke chocolades bekoren iedereen die een gewetensvolle keuze maakt en wil genieten van een pure en natuurlijke sensatie. De biologische chocolades van Callebaut bevatten het al beste van de natuur. Daarvan maken wij alle chocolade producten.

Authentieke chocolade fairtrade.

Consumenten verwachten steeds meer transparantie en authenticiteit. Ze willen weten waar hun voeding vandaan komt en het verhaal dat er achter zit kennen.

Het is tegenwoordig zelfs zo dat één op twee consumenten er zeker van wil zijn dat de oorsprong en het productieproces van wat hij koopt beantwoordt aan groene, eerlijke en ethisch verantwoorde normen.

Kies daarom voor Callebaut® Finest Belgian Chocolate. Het is een geweldige keuze. Naast zijn ongeëvenaarde smaak en kunnen wij u ook duurzaamheid garanderen. Uw chocolade fairtrade aankoop biedt directe steun aan de cacaoboeren en aan duurzaamheid van de cacaoteelt.

 

 

chocolade fairtrade