chocolade cadeautjes bezorgenWilt u originele chocolade cadeautjes kopen om bij iemand te laten bezorgen? Onze chocoladewinkel staat vol met unieke en eigenwijze ideeën om u van dienst te zijn. U wilt chocolade cadeautjes laten bezorgen in Nederland of België?  Uw geschenk wordt de volgende dag al afgeleverd via Postnl of DPD. Dat is smullen in optima forma!

Als u niet in de gelegenheid bent om zelf aanwezig te zijn op het feest. Hoe laat u dan toch weten dat u meeleeft? Dat u er in gedachten wel bij bent? Dat kan heel eenvoudig door een chocolade geschenk te laten bezorgen voor de feestganger(s) wat u persoonlijk hebt uitgezocht. U kunt het van uw eigen opdruk of tekst laten voorzien. Daarmee wordt het nog leuker om chocolade cadeautjes te versturen. U heeft een ruime keuze uit chocolade producten waar een eigen tekst op kan worden gedecoreerd. Ook foto op chocolade is mogelijk. Zo zijn er onder meer verkrijgbaar:

  • iPad
  • iPhone
  • Bloem
  • Hart
  • Telegram
  • Plaquette
  • Oorkonde
  • Opkikker

Allemaal ideeën om als chocolade cadeautjes te laten bezorgen.

U kunt ook een ander adres invoeren waar wij dan uw chocolade cadeau bezorgen. Een geweldige manier om uw familie en vrienden te verrassen met een origineel chocolade cadeau.

Hoe laat u chocolade cadeautjes bezorgen?

Alle producten in onze chocoladewinkel worden vers voor u bereid. Gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de chocolade webshop welke cadeau u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocolade cadeau verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Postnl draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd. Niet alleen in Nederland , maar ook in België.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!