Inhoud

chocolade cadeautjes voor moederChocolade cadeautjes voor moeder in soorten en smaken.

Als u echt iets bijzonders wilt dan hebben wij een groot aantal originele chocolade cadeautjes voor moeder voor u. Zodat u aan moeder kunt laten weten hoe belangrijk ze is.

Een chocolade hart met tekst doet het altijd heel goed. En een telegram met persoonlijke boodschap ook. Elke moeder is het waard om te verwennen. Omdat zij altijd klaar staat. Er altijd een lach af kan bij haar. Ze je fouten toch weer vergeeft.

Moeders zijn onbetaalbaar. Verwen ze dus niet alleen op Moederdag maar ook gewoon zo maar eens. Omdat ze het waard zijn.

Moederdag chocolade.

Zeker als u niet in de gelegenheid bent om moeder zelf te verrassen willen wij dat graag van u overnemen. Daarmee helpen wij u graag. Laat moeder een heerlijke verrassing sturen in de lekkerste chocolade. Zodat ze weet dat u in gedachten wel bij haar bent. Door heel eenvoudig één van de chocolade cadeautjes voor moeder aan haar te sturen.

Een cadeau wat u speciaal voor haar hebt uitgezocht. Eventueel voorzien van een eigen tekst. En wat dacht u van een leuke foto uit de oude doos? Daarmee raakt moeders hart altijd. Dan wordt het nog leuker om chocolade cadeautjes voor moeder te versturen.

Er is een ruim assortiment chocolade producten waar een eigen tekst of foto op past. Verkrijgbaar: zijn o.a.:

  • iPad
  • Sara
  • Love plaquette
  • iPhone
  • Bloem
  • Hart
  • Telegram
  • Plaquette
  • Oorkonde

Dit zijn hele leuke ideeën om als chocolade cadeautjes te laten bezorgen.

Hoe laat u cadeautjes voor moeder bezorgen?

chocolade cadeautjes voor moederVoor onze chocolade webshop wordt alles vers bereid. Elke dag met dezelfde zorg en toewijding door onze chocolatiers. Gemaakt van Fairtrade chocolade.

Kies welk cadeau u wilt bestellen. Geef aan welke smaak u wilt. Sommige producten zijn in extra groot formaat te leveren. U kunt dat eenvoudig aan geven indien gewenst.

Vul de tekst in die u voor moeder wilt invoeren. Geef de hoeveelheid aan. Klik op  ‘in winkelmand’. U kunt uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Chocolade cadeautjes versturen.

Omdat chocolade heel moet aankomen wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Postnl  en DPD zorgen voor een snelle levering, ook in België. Dan weet u dat het goed komt.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!

Wij streven er naar om alle bestellingen die voor 1.59 uur binnen zijn nog dezelfde dag te versturen. Omdat we met verse producten werken kan dat niet altijd.

Bovendien bestaat de kans dat de gewenste tekst nog niet droog genoeg is om te versturen. Daarom vragen wij u geduld als het een dagje later wordt. Omdat wij graag kwaliteit leveren. En u het beste voor uw geld krijgt.