chocolade cadeau bezorgenZoekt u een origineel chocolade cadeau om bij iemand te laten bezorgen? Onze chocoladewinkel staat vol met unieke ideeën om u op weg te helpen. U wilt een chocolade cadeau bezorgen in Nederland of België? Via pakketpost wordt u geschenk de volgende dag al afgeleverd. Dat is pas smullen!

Stel dat u niet in de gelegenheid bent om zelf aanwezig te zijn op het feest. Hoe laat u dan toch weten dat u meeleeft? Dat u er in gedachten wel bij bent? Dat kan heel eenvoudig door een chocolade geschenk te laten bezorgen wat u voor de feestganger(s) persoonlijk hebt uitgezocht. Voorzien van uw eigen opdruk of tekst waardoor het nog persoonlijker wordt. U heeft ruime keuze uit chocolade producten waar een eigen tekst op kan worden gedecoreerd. Zo zijn er onder ander verkrijgbaar:

  • iPad
  • iPhone
  • Bloem
  • Hart
  • Telegram
  • Plaquette
  • Oorkonde
  • Opkikker

Allemaal ideeën om als chocolade cadeau te laten bezorgen.

U kunt ook een ander adres invoeren waar wij dan uw chocolade cadeau bezorgen. Een geweldige manier om uw familie en vrienden te verrassen met een origineel chocolade cadeau. U bestel een chocolade cadeau naar keuze en wijn zorgen dat het ook op de juiste plaats terechtkomt. 

Hoe laat u een chocolade cadeau bezorgen?

Chocolade cadeau bezorgenAlle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier ook de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Chocolade cadeau verzenden.

Omdat chocolade het lekkerst is als het heel aankomt wordt uw bestelling met pakketpost verzonden. Postnl draagt zorg voor een snelle levering zodat u uw chocolade de volgende dag al thuis heeft bezorgd.

Vandaag gemakkelijk online besteld, morgen thuisbezorgd!