Inhoud

chocolade telegram met tekst. chocolade met tekst bestellenChocolade bestellen met tekst.

Chocolade met tekst bestellen, daarmee maak je de verrassing wel heel erg origineel. In onze chocoladewinkel vind je unieke cadeaus zoals chocolade harten, sleutels en telegrammen met tekst. Laat er je eigen lieve, leuke , originele of grappige tekst op schrijven.

Onze chocolatiers schrijven met de hand jouw persoonlijke tekst op het chocolade cadeau. Als u voor 12:00 uur besteld, dan wordt de chocolade al de volgende werkdag bij jou of bij de ingevoerde ontvanger afgeleverd. Dat is toch wel heel erg leuk om te krijgen.

Leuk als verrassing of om zomaar iemand een hart onder de riem te steken. Perfect voor een verjaardag, huwelijk, liefde of omdat je een stille liefde wilt verrassen. Maar ook voor alle andere gelegenheden is er de mogelijkheid van chocolade met tekst bestellen.

Jouw persoonlijke chocolade bestellen met tekst.

Wij decoreren ook de door jouw uitgekozen persoonlijke wens op het chocolade geschenk. Onze chocolade cadeaus worden op bestelling gemaakt en zijn 100% ambachtelijk vakwerk. Een uniek en heerlijk cadeau van chocolade.

En met liefde voor het vak gemaakt, dat proef je dus met iedere hap. Omdat we alleen maar het beste voor je willen leveren wordt alles gemaakt van Biologische chocolade, fairtrade en slaafvrij.

Chocolade bestellen als verrassing.

Verras iemand met door chocolade met tekst te bestellen en laat er jouw unieke, grappige en persoonlijke tekst opzetten. Verras je grote liefde of geef het aan iemand cadeau als een hart onder de riem. Dit is het ideale chocolade cadeau voor alle gelegenheden. Wij bieden verschillende chocolade producten waarop je een persoonlijke tekst kunt laten schrijven.

Alles is leverbaar in de smaken melk, wit of pure chocolade. Kies gewoon je favoriete smaak en laat ook jouw persoonlijke tekst op de chocolade zetten. Wij versturen de chocolade anoniem naar de ontvanger.

Wil je liever niet anoniem versturen vermeld dan je naam of boodschap bij de bestelling zodat wij die bij kunnen toevoegen op een kaartje. De chocolade wordt feestelijk verpakt waardoor het een feest is om uit te pakken.

Hoe chocolade bestellen met tekst?

Zo kun jij ook chocolade bestellen met tekst;

  • – Kies je product
  • – Kies je smaak
  • – Voeg je persoonlijke tekst toe
  • – Kies je afleverdatum
  • – Betaal via IDEAL of Paypal, wel zo veilig en snel

Wij bezorgen de chocolade door heel Nederland en ook in België.

Product informatie:

Smaken: Wit, melk of pure chocolade

Fairtrade Callebaut chocolade

Andere ideeën om chocolade met tekst te bestellen zijn:

  1. Chocolade hart met tekst, omdat je van iemand houdt
  2. Telegram, de leukste boodschap om te krijgen.
  3. Chocolade fles, omdat je een feestje hebt te vieren.
  4. Auto, als je toch eindelijk geslaagd bent voor je rijbewijs.
  5. Kikker, als opkikker zeer geschikt.

Neem een kijkje in onze chocolade webwinkel voor alle mogelijkheden die er zijn met chocolade, u zult versteld staan.

chocolade sleutel chocolade met tekst bestellen