Inhoud

Abraham weet wat hij wil en verwacht van het leven.

chocolade AbrahamEen Chocolade Abraham bestellen doe je niet zo maar. Als je eenmaal weet waar de mosterd vandaan komt wil je ook andere dingen in de beste kwaliteit. Zo als chocolade bijvoorbeeld. Daar zijn erg veel verschillende soorten in en de één is lang zo lekker niet als de ander. Een op ambachtelijke wijze gemaakte Abraham chocolade gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade.

Daarom bieden wij deze chocolade Abraham aan in de beste kwaliteit fairtrade chocolade uit Tanzania. Gemaakt met liefde en aandacht voor het vak van chocolatier. En met verstand van chocola. Dat geeft het beste resultaat en dat proeft u al bij de eerste hap.

Abraham worden is dus echt een moment in de tijd. Als het goed is ben je vanaf die leeftijd een wijs man, al zal in elke man het kleine jongetje wel altijd blijven langs komen. Dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker. Dat feestelijke moment gaat natuurlijk ook gevierd worden met een knalfuif voor vrienden en familie.

Tot in de late uurtjes wordt er vrolijk gefeest. Samen proosten op nog eens 50 mooie jaren in goede gezondheid. Dat is wel het belangrijkste, goede gezondheid. Wist u dat chocolade ook heel gezond is? Er zitten heel veel antioxidanten en stofjes in die er voor zorgen dat je beter gehumeurd bent en opgewekt. Natuurlijk wel met mate zoals bijna alle lekkere dingen in  het leven. Ook daarin is Abraham wijs geworden.

Chocolade Abraham bestellen met tekst.

Verras de 50 jarige met een persoonlijke wens. Op de baard van deze Abraham is ruimte om uw persoonlijke wens of felicitatie te laten zetten. Onze chocolatiers schrijven met sierlijk handschrift de door u doorgegeven tekst op de baard.

Vooral als u heel veel letters kwijt wilt is de extra grote chocolade Abraham bestellen de betere keuze. Daar kunnen ruim 25 tekens op worden geschreven. Daardoor heeft u de gelegenheid om eens flink uit te pakken.

Na het chocolade Abraham bestellen wordt het product met de grootst mogelijk voorzichtigheid voor u ingepakt en verzonden. Al onze bestellingen worden geleverd via pakketpost. Chocolade is een breekbaar product en wij willen graag dat uw bestelling heel bij de ontvanger aankomt. Daarom wordt er niet bezuinigd op het verpakkingsmateriaal, zodat u de beste ervaring heeft.

Chocolade Sarah.

Natuurlijk hebben wij ook aan een cadeau voor haar gedacht en is er ook een chocolade Sarah te bestellen voor wie 50 jaar jong mag worden. Onze producten worden gemaakt van 100% duurzaam geteelde cacaobonen.

Vandaag online besteld, morgen al thuisbezorgd!

In Nederland maar ook in België leveren wij al onze producten thuis.