Inhoud

Chocola kopen online?

chocola kopenWilt u chocola kopen online en laten bezorgen? Lekker gemakkelijk vanuit uw luie stoel de lekkerste producten bestellen?

Makkelijk maar wel goed. Er is al zoveel slechte chocola op de markt. Als u chocolade gaat kopen dan is er maar één soort goed genoeg. Dat is Fairtrade Biologische kwaliteit.

Als liefhebber en fijnproever kent u het verschil in soorten. Tussen fabrieksmatig vervaardigd en het ambachtelijke handwerk. Chocola kopen kunt u overal.

De beste vindt u alleen bij de specialist! Die heeft verstand van cacao en liefde voor het vak. Of u nu een chocoholic bent of af en toe eens geniet van chocolade, koop alleen de beste kwaliteit. U proeft zelf wel waarom.

Hoe kunt u chocola kopen online?

Chocola kopen is heel makkelijk in onze choco webshop. Heeft u een product gezien wat u graag wilt kopen dan is het nodig dat u ons laat weten welke smaak u het liefst heeft. Vrijwel alle producten zijn leverbaar in de volgende smaken:

Vul in het tekst vak de door u gewenste persoonlijke tekst in die u op de chocolade wilt laten decoreren. Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid.

Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen. Als u al eerder besteld hebt bij Bestel-Chocolade.nl heeft u waarschijnlijk een kortingscode die u hier kunt verzilveren.

Klik daarna op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen. Betalen kan met IDEAL, Paypal en en ook met vooruitbetaling.

Wanneer wordt mijn aankoop thuis bezorgd?

chocola kopenHeeft u de chocola gekocht voor 12.00 uur? Dan wordt de door u bestelde chocolade vaak al de volgende dag thuis afgeleverd.

Moet er een persoonlijke tekst op worden gemaakt? Dan kan in drukke tijden een dagje extra nodig zijn. Wij willen namelijk dat u ook tevreden bent met de door u gekochte chocolade, daar maken wij geen haastklus van.

Daarom is het verstandig om iets eerder uw bestelling te plaatsen. Dan weet u zeker dat het op de juiste dag wordt geleverd. Dat is voor de jarige wel net zo fijn.

Gaat u ook iemand verrassen met heerlijke chocola? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om chocola te kopen.