Chocola kopen online?

chocola kopenWilt u chocola kopen online en laten bezorgen? Lekker gemakkelijk vanuit uw luie stoel de lekkerste producten bestellen? Makkelijk maar wel goed. Er is al zoveel slechte chocolade op de markt. Als u chocolade gaat kopen dan is er maar één soort goed genoeg. Dat is Fairtrade Biologische chocolade. Als liefhebber en fijnproever kent u het verschil tussen fabrieksmatig vervaardigde chocolade en het ambachtelijke handwerk. Chocola kopen kunt u overal. De beste chocolade vindt u alleen bij de specialist! Die heeft verstand van cacao en liefde voor het vak. Of u nu een chocoholic bent of af en toe eens geniet van chocolade, koop alleen de beste kwaliteit. U proeft zelf wel waarom.

Hoe koopt u chocola online?

Chocola kopen is heel makkelijk in onze choco webshop. Heeft u een product gezien wat u graag wilt kopen dan is het nodig dat u ons laat weten welke smaak u het liefst heeft. Vrijwel alle producten zijn leverbaar in de volgende smaken:

  • Melk
  • Puur
  • Wit

Vul in het tekstvak de door u gewenste persoonlijke tekst in die u op de chocolade die u koopt wilt laten decoreren. Als u meer dan één exemplaar wilt bestellen dan verhoogt u het aantal tot de gewenste hoeveelheid. .Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. U gaat nu door naar de volgende pagina waar u uw aankopen kunt afrekenen. Als u al eerder besteld hebt bij Bestel-Chocolade.nl heeft u waarschijnlijk een kortingscode die u hier kunt verzilveren. klik daarna op ‘doorgaan naar afrekenen’ om uw aankoop te betalen. Betalen kan met IDEAL, Paypal en vooruitbetaling.

Wanneer wordt mijn aankoop thuis bezorgd?

Heeft u de chocola gekocht voor 12.00 uur? Dan wordt de door u gekochte chocolade vaak al de volgende dag thuis afgeleverd. Als er een persoonlijke tekst op uw aankoop moet komen te staan kan het in tijden van grote drukte voorkomen dat er een dag extra levertijd nodig is. Wij willen namelijk dat u tevreden bent met de door u gekochte chocolade, daar maken wij geen haastklus van.

 

chocolade kopen