chocolade-hart-valentijn-rode. Cadeau voor valentijnEen cadeau voor Valentijn laten bezorgen? Anoniem of met een lieve boodschap er bij? Waar haal je een verrassend cadeau voor Valentijn vandaan? Worden het weer bloemen? Een kaart of een gedicht?

Zoek niet verder. Laat een chocolade cadeau voor Valentijn bezorgen met uw eigen tekst. Een heerlijke verwennerij! Laat ons dus voor Cupido spelen, wij bezorgen een chocolade hart met tekst bij uw geliefde.

Of verras uw stille liefde met hartvormige bonbon in een Valentijn verpakking. Daar smelt toch iedereen voor?

Inhoud

Cadeau voor Valentijn en chocolade.

Chocolade en Valentijn horen bij elkaar als Romeo en Julia. Al tientallen jaren worden geliefde in het zonnetje gezet met chocolade. Kijk ook eens naar de geweldige chocolade lippen in onze chocolade webshop. De ultieme manier om uw kussen over te brengen!

Wij leveren ze in melk, wit en pure chocola. Speciaal voor 14 februari met Valentijn zijn de lippen ook verkrijgbaar in rode chocolade.

Chocolade is een geweldig product om creatief mee bezig te zijn. Het laat zich gieten in de meest verrassende vormen. Met een vaste hand is het mogelijk om chocolade figuren op een werkbank te tekenen en daarna in te vullen naar believen.

Onze chocolatiers genieten er van om elke keer weer de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met de vloeibare godendrank.

Chocolade wensen?

Heeft u ideeën of speciale wensen? Wij helpen u graag om die wens in chocolade te verwezenlijken. Ook uw eigen logo of foto maken wij op bestelling in de lekkerste chocolade. Daarom zijn al heel veel klanten u voorgegaan.

Chocolade met uw eigen persoonlijke tekst? Een ultieme mogelijkheid om origineel te zijn. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen chocolade figuren.

Cadeau voor Valentijn bestellen.

Wij bezorgen uw bestelling aan huis in Nederland en ook in België.