Inhoud

Chocolade cadeau voor Vaderdag.

Een cadeau voor Vaderdag. Wat te geven dit jaar aan een man die alles al heeft? Natuurlijk, het paar sokken van vorig jaar is versleten. Daar kan wel een nieuw paar van pas komen. Maar origineel? Nou nee. Stropdassen draagt lang niet iedere man. Bovendien is het tegenwoordig mode om geen stropdas meer te dragen bij een pak, dus dat is ook moeilijk.

Wat dan wel? Waar kunnen we vader mee verrassen? Het liefst met een persoonlijk cadeau. Iets waarmee we onze waardering en respect voor hem kunnen uitdrukken. Dan is een chocolade cadeau voor vader een heel goed idee. Speciaal voor alle vaders in Nederland heeft Bestel-Chocolade een aantal leuke en lekkere gadgets. Omdat mannen ook van lekkere dingen houden.

Melk, wit en pure chocola.

Het leuke begint al bij de keuze voor welke smaak. Houdt vader van melk, puur of wit? Pas je keuze aan bij de voorkeur van je papa. Ook combinaties zijn mogelijk. Denk maar eens aan een mooie doos luxe bonbons met daarin alle smaken vertegenwoordigd.

Wil je ze met of zonder alcohol? Slagroomvulling of liever iets pittiger? Houd vader wel van een uitdaging? Ga dan voor onze handwerkbonbon. Die zijn meer experimenteel van smaak. Sommige moet je even aan wennen om de combinatie van vulling en chocolade te waarderen, maar man wat lekker.

Persoonlijke cadeau voor Vaderdag.

Doordat wij op vrijwel al onze chocolade producten een tekst kunnen zetten wordt het Vaderdag geschenk nog persoonlijker.

Als hij een fan is van Max Verstappen dan is een chocolade F1 auto met zijn naam daarop een heel origineel idee. Voor de handige klusvader is er de hamer met tekst mogelijkheid.

Of een chocolade sleutel, een auto met opdruk, een hart met lieve tekst. Liever een telegram om vader mee te verrassen?

Ook als je niet in de gelegenheid bent om vader zijn cadeau zelf te geven hebben wij de oplossing. Je kunt natuurlijk niet in het land zijn of moeten werken op die Vaderdag.

Dan wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt om je geschenk voor pa met DHL te laten versturen. Wij bezorgen de zaterdag voor Vaderdag je bestelling op elk gewenste adres.

Cadeau voor Vaderdag bestellen?

  1. Ga voor een origineel cadeau.
  2. Met een persoonlijke tint.
  3. Bestel de favoriete smaak.
  4. Makkelijk chocolade bestellen en bezorgen.
  5. Snel thuis geleverd.

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag speciaal voor jou gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau je wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies daarna het formaat wat je verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in. Je kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon hebt van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Ook voor Moederdag hebben we originele cadeau ideeën.