Inhoud

cadeau voor moederChocolade als cadeau voor moeder.

Een cadeau voor moeder. Elke jaar met Moederdag is het weer raak. Wat nu te kopen voor moeder? Een bosje bloemen of een luchtje is dus eigenlijk best wel afgezaagd. Hoe verras je de spil van het gezin met iets wat origineel, lekker en persoonlijk is? Wat zou het leuk zijn als er een persoonlijke tekst of iets dergelijks op zou kunnen worden geschreven. Zoekt u ook zo een geweldig cadeau voor moederdag? Dan hebben wij de oplossing voor u.

Elke moeder en elke vrouw is dol op chocolade. Dat is een algemeen bekend verschijnsel. En waar wordt moeder dus extra blij en gelukkig van? Juist, omdat ze op Moederdag in de belangstelling staat. Stuur haar een chocolade hart met tekst, of juist met foto en tekst. Lekker en origineel gaan dus heel goed samen, dat ziet u wel.

Bezorgen van het cadeau voor moeder?

Wat nou als je niet in de gelegenheid bent om op Moederdag je cadeau te overhandigen? Hoe zorg je dus dat het cadeau voor moeder toch aankomt? Dat je aan haar gedacht hebt? Dat is heel eenvoudig. Laat een chocolade geschenk bezorgen wat je voor haar persoonlijk uitgezocht hebt. Dus met opdruk of tekst. Er is meer dan genoeg keuze in onze chocoladewinkel.

Allemaal ideeën om als cadeau voor Moederdag te laten bezorgen. Denk vooral ook eens aan de dozen met slagroom bonbons. Lekker genieten van de pure smaak van chocola. De heerlijke vullingen laten het water in de mond lopen. En natuurlijk zijn onze bonbon van Visser chocolade de beste in hun categorie.

Voer het adres van moeder in als afleveradres. Dan gaan wij moeder verrassen. Moederdag is altijd op zondag. Omdat er dan geen bezorging mogelijk is wordt het cadeau voor moeder dan de zaterdag ervoor afgeleverd.

Cadeau voor moeder bestellen?

  1. Voor een origineel cadeau
  2. Met persoonlijke tint
  3. In haar favoriete smaak
  4. Gemakkelijk chocolade bezorgd en besteld
  5. Snel thuis bezorgd

Alle producten in onze chocoladewinkel zijn vers bereid. Elke dag speciaal voor u gemaakt van de beste kwaliteit Biolands Biologische Fairtrade chocolade. Kies in de webshop welke cadeau u wilt bestellen. Maak een keuze uit de soorten chocolade. Kies daarna het formaat wat u verzenden wilt en vul in het vakje de gewenste tekst in.

U kunt meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Klik dan naast het nummer en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Klik daarna op de knop ‘in winkelmand’. Uw bestelling staat nu klaar voor betaling. Als u een kortingsbon heeft van een eerdere bestelling kunt u hier de code invoeren. Door op de knop ‘doorgaan met afrekenen te klikken kunt u uw bestelling afrekenen met IDEAL, Paypal of vooruitbetaling.

Chocolade bezorgen.

Omdat chocolade een breekbaar product is verpakken wij alle Moederdag cadeaus als verzendpakket. Lekker stevig op een dik bed van opvulchips is de kans op breuk vrijwel nihil. Het cadeau voor moeder komt dan de volgende dag al op het afleveradres aan.