Inhoud

Bonbons bestellen online, elke bonbon een belevenis.

bonbons bestellenBij het bonbons bestellen online wilt u zeker weten dat u de lekkerste variaties in huis krijgt. Dus elke hap moet een nieuwe verrassing zijn waarbij u het water in de mond loopt. Bij bonbons gaat het allemaal om de smaak. De combinatie van de vulling met de heerlijke chocolade bepaalt alles. Als die goed gekozen is dan is een bonbon een stukje hemel op aarde. Uw smaakpapillen willen verrast worden door de explosie van smaken die tegelijkertijd uw tong en gehemelte raken. Dat vergt veel kennis van de ingrediënten en hoe je de lekkerste combinaties daarvan maakt.

Onze bonbon leverancier is winnaar van de award ‘lekkerste bonbon van Nederland’, dat zegt wel genoeg over de kwaliteit en smaak van de bonbons. U wilt voor uw vrienden en uzelf toch ook alleen het beste? Geniet van de echte chocoladesmaak in combinatie met verrassende vullingen van deze voortreffelijke bonbons van Visser chocolade.

Bonbons kopen online en laten bezorgen.

Onze heerlijke handwerk bonbon is er in 49 soorten gemaakt van de beste kwaliteit Callebaut Biologische Fairtrade chocolade. Als u niet van vullingen met alcohol houdt kunt u dat doorgeven bij het afrekenen, wij zorgen dan dat u andere heerlijkheden geleverd krijgt. Dronken zult er niet van worden terwijl een vleugje alcohol net even dat stukje extra kan geven aan een bonbon.

Maar, smaken verschillen niet waar? Daarom zijn er ook zoveel verschillende soorten. Ze worden geleverd in melk, puur en witte chocolade, en natuurlijk verpakt in een exclusieve bonbondoos. Deze bonbondoos is uitgerust met een magneetsluiting waardoor u ook gemakkelijk de doos weer afsluit als u nog wat wilt bewaren.

Slagroombonbons.

Naast de handwerk leveren wij de echte klassieke slagroom bonbons van Ceristette. Smeuïg van de eerste tot de laatste hap. Bonbons met vullingen op basis van slagroom die wordt gecombineerd met bijvoorbeeld advocaat, karamel, boerenjongens, cointreau of praline. De keuze is ook hier moeilijk te maken omdat elke bonbon de tong verwent met een hemelse smaak. Bonbons bestellen is niet moeilijk, kiezen welke is veel lastiger.

U kunt bonbons ook heel goed combineren met een logo in chocolade? De ideale manier om lekkere reclame te maken voor uw bedrijf of evenement. Uw goede smaak gaat in ieder geval zeker over de tong. Neem contact met ons op zodat wij u alles kunnen vertellen over de  mogelijkheden bij het bonbons bestellen met logo. Vele andere bedrijven gingen u al voor en maakten kennis met deze lekkere manier van reclame.

Vandaag gemakkelijk bonbons bestellen, morgen bonbons thuisbezorgd!

Nog nooit was het bestellen van bonbon zo gemakkelijk. Simpel uw keuze maken uit ons assortiment, betalen via Ideal of Paypal en u heeft uw slag al geslagen. Wij gaan er voor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt zodat u niet langer dan maximaal twee dagen geduld hoeft te hebben. Loopt het water u al in de mond? Dan snel even zo een heerlijke doos bonbons bestellen. Chocolade bezorgd binnen een dag!

Door bij het afrekenen uw wensen in het vakje opmerkingen in te vullen, kunt u uw bestelling nog meer op uw persoonlijke wensen toespitsen. Stel dat u allergisch bent voor noten, vermeld dat dan houden wij hier rekening mee. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw favoriete smaken invullen zodat wij de juiste keuze maken uit ons bonbon assortiment.

Kijk ook eens naar onze chocolade met tekst.