Tanzania Biolands chocolade.eerlijke chocolade

Wij maken niet alleen graag heerlijke chocolade producten maar ook proberen we dat te doen op een manier die voor mens en milieu duurzaam is. Dat is niet alleen voor u maar ook voor de cacaoboeren in Tanzania. Zo dragen wij bij aan de duurzame ontwikkeling en aan een betere kwaliteit van leven voor de cacaoboeren.

De cacao van Biolands uit Tanzania is heel bijzonder. De cacaoboeren daar verzorgen hun cacaoplantages zoals nergens anders ter wereld. Alles wordt 100% bio gedaan. Hun cacao is daardoor van de zuiverste kwaliteit. Dat proef je ook terug in de chocolade. De smaak is puur natuur en heeft een bijzonder mooi gevarieerd smaakpallet. De intensiteit is ongeëvenaard met een geweldige fruitigheid.

Eerlijke en heerlijke chocolade, ook in de cacaoprijs.

heerlijke chocoladeDe Biolands cacaoboeren krijgen een eerlijke, goede prijs voor hun cacao. Daardoor kunnen zij hun product op een duurzame manier telen. En ondertussen bouwen zij voor zichzelf en hun familie aan een betere levenskwaliteit. Ook begeleidt het Biolands project de lokale cacaoboeren om hoogkwalitatieve cacao op duurzame wijze te kweken.

Ze worden opgeleid in de cacaoteelt en krijgen de benodigde materialen ter beschikking gesteld. Gedurende het hele proces worden ze door Biolands begeleid. Ook worden inmiddels 21.000 boeren voorzien van onderwijs en medische zorg. Zo genieten u en wij van eerlijke producten: van lekkers dat met respect voor mens en natuur is gemaakt.

Door chocolade bij ons te kopen, geniet u van chocolade gemaakt van één van de beste cacao die in Afrika wordt geteeld. En helpt u rechtstreeks mee aan de duurzame ontwikkeling van de cacaoteelt daar. En aan een betere kwaliteit van leven voor de cacaoboeren in Afrika. Zo wordt genieten van heerlijke chocolade ook eerlijk genieten. Chocolade van de beste kwaliteit voor een faire prijs, voor u en voor Tanzania.

Van deze geweldige grondstoffen maken wij heerlijke producten zoals bijvoorbeeld een chocolade telegram met tekst en natuurlijk kunt u ook chocoladeletters bestellen van biologische chocolade.