Chocolade begint bij een goede boom

Wij gebruiken de biologische Fairtrade chocolade’s van Callebaut. Omdat deze u pure verwennerij en authenticiteit in elke zin bieden.

Aan de basis van eerlijke biologische cacao staan goed verzorgde cacaobomen.  De kleine boeren halen daar alleen de beste cacaobonen vanaf. Door die bonenoogst zijn zij dus in staat om een slaafvrij eerlijk bestaan te leiden.

Rijke smaak

Bestel-Chocolade.nl gebruikt chocolade afkomstig van duurzaam geteelde cacaobonen. De boeren ontvangen in ruil daarvoor een goede eerlijke prijs. Chocoladeproducent Callebaut geeft de bonen direct na het plukken een uniek fermentatieproces. Dat zorgt dat zij een uitzonderlijk rijke smaak krijgen.

Fairtrade is eerlijk handelen

De bonen worden van de boeren gekocht voor een eerlijke prijs voor de prima kwaliteit die zij bieden. Zij voelen zich gewaardeerd door de eerlijke prijs die zij voor hun product krijgen. Met dit Fairtrade product maakt Bestel-Chocolade.nl in Nederland met liefde heerlijke chocolade. Het geweldige resultaat vindt u in onze chocoladewinkel. Wij maken daar heerlijke producten van zoals een chocolade hart met tekst of chocolade telegram.

Chocolade helemaal uit Tanzania

Eerlijke chocolade van topkwaliteit is als een grand cru onder de wijnen. Je proeft het verschil direct. Bij de coöperatie Biolands in Tanzania begint het verhaal van onze chocolade.

Beste oogsten

Biolands zorgt er voor dat de aangesloten boeren kennis en begeleiding krijgen. Zo leren zij om hun bomen zo goed mogelijk te verzorgen. Daardoor oogsten zij jaar in jaar uit cacaobonen van uitstekende kwaliteit. Zo zijn de boeren verzekerd van een inkomen. De plantages van de aangesloten boeren ademen daardoor respect voor de natuur. Biolands begeleidt de boeren en maakt voor hun kinderen onderwijs mogelijk.

Heerlijke geur, fantastische smaak

Bij Biolands worden de cacaobonen op een bijzondere manier gefermenteerd. Dat haalt het beste in elke boon naar boven. De bonen worden verscheept naar Nederland nadat zij gedroogd zijn. Ze hebben dan al een heerlijke geur en een geweldige smaak. Callebaut maakt dus van deze cacaobonen de lekkerste chocolade. Daarom is het eindproduct van topkwaliteit. U vindt het in onze chocolade webshop.