Inhoud

mega chocoladeletters bestellen onlineChocoladeletters bestellen in heel veel soorten en smaken.

De beste plek als u chocoladeletters online bestellen gaat. Wij maken ze zelfs in formaten die u nergens anders aantreft. Onze MEGA chocoladeletter van 1 kilo chocolade is echt een reus. Nergens op het internet vindt u zo een grote chocoladeletter die u kunt laten bezorgen. Verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. Met of zonder logo of opschrift. Perfect geschikt om uw relaties deze Sinterklaas mee te verwennen. Ze zullen er niet gauw over uitgepraat raken. Uitgegeten zijn ze ook nog lang niet trouwens.

Chocoladeletters bestellen voor Sinterklaas.

Al sinds heel wat jaren komt Sinterklaas zijn chocoladeletters online bestellen. Bij voorkeur in fairtrade chocolade. Dat is niet alleen lekkerder, maar ook beter voor hele bevolkingsgroepen in de cacao verwerkende landen. Zo doet de Goedheilig man zijn naam eer aan, ook over de grenzen van ons koude kikkerlandje.

Waarom chocoladeletters online bestellen?

Als u chocoladeletters online bestelt weet u zeker dat u niet mis grijpt. Vaak zijn bepaalde letters het eerst uitverkocht. Of is de favoriete smaak niet meer aanwezig. Wij maken alle chocoladeletters elke dag vers, speciale verzoeken duren wat langer, maar u krijgt precies wat u nodig heeft. Dan krijgt niet iedereen dezelfde letter omdat er nou eenmaal niets meer was.

Chocoladeletters bestellen in november.

Natuurlijk kunt u al eerder onze chocoladeletters reserveren maar we leveren ze vanaf 5 november uit. Heeft u grote aantallen nodig? Dan is het wel zo fijn als u er vroeg bij bent. Dat geeft u zekerheid en ons de tijd om het goed te doen. Liefde voor het vak weerhoudt ons er van om er een haastklus van te maken.

Een chocoladeletter is een typisch Nederlandse lekkernij die rond Sinterklaas wordt gegeven. Meestal krijg je de eerste letter van de voornaam. Tegenwoordig kun je chocoladeletters in allerlei verschillende smaken bestellen. Niet alleen in puur, witte en melkchocolade, maar bijvoorbeeld ook met praline of nootjes. Chocolatiers voegen hier vaak nog versiersels aan toe van bijvoorbeeld marsepein.

Geschiedenis chocoladeletters.

Vroeger werden de letters gemaakt van brooddeeg, maar sinds het eind van de 19e eeuw wordt daar chocolade voor gebruikt. Weinig voorkomende namen moesten vroeger genoegen nemen met een chocoladeletter S, P of M. Tegenwoordig zijn alle letters verkrijgbaar en ander maken we ze van spuitchocolade.

Er zijn ook speciale chocoladeletters maken voor diabetici. We maken ze op speciaal verzoek voor u.

Liever bonbons?

Ook voor de lekkerste bonbons bent u aan het goede adres.