Inhoud

 Chocolade voor uw bedrijf?

Wilt u dit jaar eens een ander relatiegeschenk? Of uw bedrijf presenteren met iets unieks? Dan is chocolade in uw huiskleuren een geweldig idee voor u. Chocolade voor bedrijven zorgt dat u uw personeel en relaties op een originele manier kunt verrassen.

Liever uw logo in chocolade gegoten? Dat kan bijvoorbeeld op een handwerk bonbon. Ook een chocolade tablet of een van onze andere producten is daar voor geschikt. Ook beperkte oplage is mogelijk. Daarom ook bij uitstek geschikt tijdens presentaties. Bij de koffie en tijdens de bedrijfs-uitjes. Ook als relatiegeschenk of kerstpakket een uniek cadeau.

Promoot uw bedrijf met heerlijke chocolade.

Wij hebben een groot aantal chocolade producten voor bedrijven. Een chocolade sleutel voor uw personeel dat verhuist is bijvoorbeeld. Of een chocolade telegram voor een zieke medewerker. Geboorteflikken voor de pas bevallen moeder. Een van de mogelijkheden is om die met tekst te verfraaien. Vrijwel alles is mogelijk met uw eigen opdruk of logo. Omdat wij open staan voor al uw ideeën en graag met u mee denken komen we samen tot de mooiste resultaten!

Meer weten over deze unieke manier van promotie? Neem dan telefonisch of via email contact met ons op! Dan vertellen wij u graag alles over chocolade voor bedrijven.

Chocolade voor bedrijven als reclame middel.

De beste combinatie van plezier en praktisch. Heerlijke chocoladeletters om van te smullen terwijl uw naam steeds in beeld komt. Dat maakt de koppeling tussen de heerlijke kwaliteit en uw bedrijf. Tussen het plezier van genieten en het bedrijf dat daar voor zorgt.

Dat is toch precies zoals u het graag ziet? Schakel ons in om u op een (h)eerlijke manier onder de aandacht te brengen.

Onze producten zijn handgemaakt.

Biologische chocolade garandeert een ambachtelijk product van topkwaliteit.

Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om met factuur te betalen.

Bestel vandaag nog uw chocolade. Daarmee kunt u uw relaties laten merken hoe belangrijk zijn voor u zijn. Zij staan toch aan de basis van het succes van uw bedrijf? Als u iets bijzonders wilt is chocolade voor bedrijven de oplossing. En laten we eerlijk zijn, dat willen we toch allemaal?

chocolade voor bedrijven