Chocolade met tekst is verrassend.

Chocolade met tekstChocolade met tekst biedt de gelegenheid om iemand met een persoonlijke chocolade felicitatie te verrassen. Niets is leuker dan een geschenk te ontvangen met een persoonlijke tekst. Met chocolade letters kunt u een zin vormen tijdens Sinterklaas. Maar ook is het mogelijk om een wens of felicitatie op uw bestelling te laten decoreren.  Zo wordt uw chocolade geschenk persoonlijk. Steeds vaker worden vrienden, familie, collega’s en relatie’s op deze ludieke en lekkere manier verwend. Wat een heerlijke manier om iemand te verrassen toch?

Uw persoonlijke boodschap op chocolade.

Maak uw persoonlijke chocolade tekst. In het daarvoor bedoelde vakje voert u de gewenste boodschap in. De letters, leestekens, cijfers en symbolen worden door onze chocolatiers handmatig op uw bestelling aangebracht. Dé manier om uw bestelling helemaal af te stemmen op de ontvanger.

Chocolade met tekst is er voor iedere dag en moment!

Chocolade kan ingezet worden voor alle momenten. Het is het perfecte geschenk voor een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon om te bedanken. U kunt de boodschap geheel afstemmen op de gelegenheid. Voor speciale momenten zoals Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas en Kerstmis hebben wij seizoensgebonden producten.

Bezoek onze chocolade winkel voor inspiratie.

Om het makkelijk te maken hebben wij voor verschillende gelegenheden een aantal voorbeeld teksten gegeven. Zoals bijvoorbeeld Abraham/ Sarah, liefde, examens, geboorte, excuses, Vader- en Moederdag en beterschap. Voor de zakelijke markt vindt u speciale producten  voor momenten zoals bijvoorbeeld Secretaressedag, Kerst en Nieuwjaar.