Maak uw cadeau persoonlijk en uniek.

Chocolade met eigen tekst is de oplossing als u iemand wilt verrassen met een persoonlijk cadeau. Voor elke gelegenheid is er een chocolade cadeau te bestellen wat u kunt personaliseren met uw eigen tekst. Natuurlijk is chocolade altijd lekker en valt een heerlijk stuk chocolade niet te versmaden, maar met een persoonlijke boodschap maakt u het pas echt bijzonder.

Chocolade hart met tekst.

Liefde is iets waar elk mens nooit genoeg van krijgt. Een chocolade hart met eigen tekst is altijd te gebruiken voor elke gebeurtenis. Zeker rond Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag is het een cadeau waar mee u altijd indruk maakt. Heerlijke chocolade met een aantal goed gekozen woorden zegt zoveel meer dan alleen een chocolade reep. Daar komt nog bij dat een origineel ambachtelijk gemaakte chocolade figuur veel meer uitstraalt dan een reep.

Chocolade met eigen tekst.

In onze chocolade webwinkel vindt u heel veel verschillende producten die van een eigen tekst voorzien kunnen worden. U weet zelf het beste wat u schrijven wilt. Mocht u toch om ideeën verlegen zitten mag u altijd contact met ons opnemen, wij zullen u graag voorzien van een aantal lieve, bemoedigende of gevatte opschriften. Door de jaren heen zijn wij al zoveel leuke en originele uitingen tegen gekomen, die delen we graag met u. Zodat ook uw chocolade uitblinkt in originaliteit.

In onze collectie chocolade vindt u onder andere: Chocolade Abraham en Sara, Plaquettes, oorkondes en nog veel meer. Ook het chocolade telegram met tekst is een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met uw eigen persoonlijke tekst op chocolade. Bestel chocolade gallets en maak uw eigen bodypaint.

Chocolade met tekst laten bezorgen.

Door heel Nederland en ook in België wordt uw chocolade bezorgd door DHL. Waar u ook wilt laten bezorgen, alle uithoeken van het land weten zij te vinden. Vandaag besteld is morgen al thuis bezorgd. Dat is puur genieten van chocolade.