De kunst van ambachtelijke chocolade.

De chocolatiers van Bestel-Chocolade zijn echte vakmensen, helemaal gek van de kunst van ambachtelijke chocolade maken. Een kunst is het zeker om de mooiste ambachtelijk chocolade producten creëren. Er is toewijding en vakmanschap voor nodig om bijzondere dingen met chocolade te kunnen doen. Om bijzondere vormen te scheppen met dit breekbare product.

Tegenwoordig wordt steeds meer voedsel fabrieksmatig geproduceerd. Wij kiezen er bewust voor om handgemaakte ambachtelijke chocolade producten te vervaardigen die gemaakt zijn van eerlijke natuurlijke grondstoffen. Ingekocht voor een faire prijs zodat de cacaoplanter ook plezier van zijn werk en inzet heeft. In onze chocolade proeft u die toewijding en aandacht voor chocolade dan ook terug. 

Speciale chocolade?

Speciale chocolade wensen? Wilt u graag een eigen ontwerp of een door u uitgekozen doos voor uw bonbons? Wij zijn in staat om vrijwel elke wens in vervulling te laten gaan. De mogelijkheden om uw bestelling naar uw wensen aan te passen is één van onze sterke kanten. Doordat wij flexibel zijn en elke bestelling op maat maken is het geheel naar believen aan te passen. Ook bij kleinere hoeveelheden is aanpassing mogelijk.

Omdat wij graag de beste kwaliteit en een uniek product leveren is het raadzaam om ruim van tevoren uw wensen kenbaar te maken, zodat u op alle gebieden krijgt wat u wilt.

Uw eigen ontwerp of idee in chocolade?

Chocolade op maat is mogelijk vanaf €13,50 per stuk voor circa 220 gram chocolade.

NEEM CONTACT MET ONS OP EN ZIE WAT WIJ SAMEN MOGELIJK KUNNEN MAKEN!

Ambachtelijke handgemaakte bonbons.

Bestel-Chocolade heeft een ruime keuze aan bonbons. Het assortiment bevat zowel volledig handgemaakte als met de hand gegoten bonbons. De vullingen variëren van traditioneel, zoals praline en karamel, tot uitdagender smaken als peper aardbei en pistachenootjes gekonfijt in honing met rozemarijn en gefrituurd in cacaoboter. Bij de eerste hap worden al uw smaakpapillen al wakker.

Alles gemaakt van gecertificeerde fairtrade chocolade uit Tanzania. Al onze producten worden in Nederland en ook in België thuis bezorgd.

Bekijk onze handgemaakte producten, zoals het chocolade telegram of de chocoladeletters.